*Πρώτος γύρος του Κυπέλλου Ιταλίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*NG στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΡΙ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 5-0 της Ντελφίνο.

Έφτασε κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Στον τελικό των πλέι οφ με την Κάλιαρι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο “Unipol Domus” και ηττήθηκε με 1-0 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων μπροστά στο κοινό της. Τραγικό φινάλε για την Μπάρι που διατήρησε στην τεχνική ηγεσία της τον Μικέλε Μινιάνι.

Την πόρτα της εξόδου πέρασαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, έναντι 7 εκ. ευρώ παραχωρήθηκε στη Νάπολι ο Καπρίλε (ΤΕ). Προχώρησε στην απόκτηση των Μενέζ (ΕΠ, Ρετζίνα) και Νάστι (ΕΠ, Μίλαν). Οι “πετεινοί” επικράτησαν εντός έδρας με 4-0 της Πάρμα την προηγούμενη σεζόν.

ΜΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΜΑ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Έλτσε.

Ανεβάζοντας κατακόρυφα στροφές στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, σημειώνοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οχτώ αγωνιστικές, η Πάρμα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου. Με αντίπαλο την Κάλιαρι ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-2 κι έχασε την ευκαιρία για επάνοδο στη Serie A.

Ο Φάμπιο Πέκια παραμένει στον πάγκο από το προηγούμενο καλοκαίρι, το ρόστερ του εμπλουτίστηκε με την έλευση των Τσόλακ (ΕΠ, Ρέιντζερς), Παρτιπίλο (ΜΕ, Τερνάνα) και Μπέγκιτς (ΜΕ, Βιτσέντζα) έναντι συνολικά 5,9 εκ. ευρώ. Την πόρτα της εξόδου πέρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές, ξεχώρισαν οι Πετσέλα (ΑΜ, Έμπολι), Γκράσι (ΜΕ, Έμπολι), Βάσκες (ΜΕ, Κρεμονέζε) και Μπουαγί-Κιαλά (ΜΕ, Οσέρ). Η Πάρμα αγνοεί τη νίκη σε τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Μπάρι (0-1-2).

ΠΑΡΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδεν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ