*Πρώτος γύρος του Κυπέλλου Γερμανίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Η Μπίλεφελντ επικράτησε στα πέντε τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (Γ’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Χερινγκχάουσεν.

Παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην πρεμιέρα της 3. Λίγκα, επιστρέφοντας με άδειες βαλίτσες από την έδρα της Ντιναμό Δρέσδης. Απείλησε ουσιαστικά λιγοστές φορές, την ώρα που ο τερματοφύλακας Τόμας Κέρσκεν κράτησε σε νορμάλ πλαίσιο το τελικό αποτέλεσμα (τέσσερις αποκρούσεις).

Την Τρίτη έσπασε το ρόδι στη σεζόν επιστρέφοντας με την πρόκριση στο 2ο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Βεστφάλεν. Η Μπίλεφελντ “τρέχει” μία εξαιρετική παράδοση εντός έδρας με την Μπόχουμ, πανηγυρίζοντας τη νίκη στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΧΟΥΜ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από τη Λούτον.

Συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, η Μπόχουμ τερμάτισε δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της Μπουντεσλίγκα αποφεύγοντας για δεύτερη σερί σεζόν τον υποβιβασμό. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται ο Τόμας Λετς, υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ του στη διάρκεια του καλοκαιριού. Την πόρτα της εξόδου πέρασαν, μεταξύ άλλων, οι Χορν (ΑΜ, Νυρεμβέργη), Γκανβουλά (ΕΠ, Γιουνγκ Μπόις) και Σταφυλίδης (ΑΜ).

Δαπανήθηκαν 2,2 εκ. ευρώ για την απόκτηση των Κουάρτενγκ (ΜΕ, Μαγδεμβούργο) και Μπερνάρντο (ΑΜ, Σάλτσμπουργκ). Ήρθαν και οι ποιοτικοί Πάσλακ (ΑΜ, Ντόρτμουντ), Ντάσνερ (ΜΕ, Σαν Πάουλι) και Λόοσλι (ΑΜ, Γκρασχόπερς). Η Μπόχουμ πανηγύρισε δύο νίκες σε επτά φιλικές αναμετρήσεις, στις υπόλοιπες πέντε γνώρισε ισάριθμες ήττες.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ