*1η αγωνιστική

*Δύο σερί G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Προηγούμενο ματς: Η Φόρεστ Γκριν κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γουέστ Μπρομ, ανοίγοντας το σκορ στο 39’, ενώ ο Μπερνάρντ στο 65ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Φόρεστ Γκριν υποβιβάστηκε από τη League 1 σε αυτή την κατηγορία, μόλις μία σεζόν μετά την άνοδο της, κάτι που δείχνει πως μάλλον δεν ήταν έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Αλλά ταυτόχρονα την “αναγκάζει” να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ντέιβιντ Χόρσμαν, νέος προπονητής της, βρίσκεται στον πάγκο της εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, πρώην τεχνικό της Σαουθάμπτον U21.

Πάντως τα αποτελέσματα της στα φιλικά ήταν τελείως απρόβλεπτα, έχοντας χάσει με μεγάλα σκορ από άλλες ομάδες, αλλά κέρδισε κάποιες ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Φόρεστ Γκριν Στατιστικά

*3/5 under 2,5 στα φιλικά παιχνίδια της.

*3/5 N/G στα φιλικά παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Φάιλντ, με δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, από τους Μπάρετ (21’), Χάουτον (29’).

Η Σάλφορντ καλείται να ξεπεράσει την απογοήτευση της ήττας στα ημιτελικά των play off για την άνοδο στα οποία συμμετείχε πέρυσι, τερματίζοντας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος της να καταφέρει επιτέλους να ανέβει κατηγορία.

Στον πάγκο της έχει τον Νιλ Γουντ, με τον οποίο έφτασε πέρυσι μέχρι την πηγή, χωρίς να πιει νερό. Πάντως η παρουσία της στα φιλικά παιχνίδια δεν μπορεί να θεωρηθεί θετική, κερδίζοντας μόνο το πρώτο και χάνοντας τα τρία τελευταία, αλλά ο Γουντ παραμένει αισιόδοξος πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη απόψε.

Σάλφορντ Στατιστικά

*4/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα φιλικά παιχνίδια της.

*4/6 over 2,5 στα φιλικά παιχνίδια της.

Φόρεστ Γκριν-Σάλφορντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ