16η αγωνιστική

*Το ντέρμπι του βορρά. 

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Τρόμσο – Μπόντο/Γκλιμτ 2-3 | Στο Κύπελλο: Μπόντο/Γκλιμτ – Τρόμσο 3-2

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 εντός έδρας, εναντίον της Μποέμιανς, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ. Στο 44’ ο Γκρόνμπαεκ σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 50’ ο Πελεγκρίνο πέτυχε δεύτερο τέρμα για τη Μπόντο/Γκλιμτ και στο 90+2’ ο Έσπεγιορντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Μπόντο/Γκλιμτ μετέτρεψε σε εύκολο έργο, όπως αναμενόταν, την πρώτη αναμέτρηση με τη Μποέμιανς (3-0) για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση ήδη. Η ομάδα του Κνούτσεν συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού εντός συνόρων, είναι με διαφορά στην κορυφή της νορβηγικής Eliteserien.

Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σάντεφιορντ (2-5), “καθάρισε” το ματς στο δεύτερο μέρος, καθότι στο πρώτο χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στην ανατροπή για να πάρει προβάδισμα.

Πέντε διαδοχικές νίκες πλέον, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Απέκτησε τον Τουμπίας Φιελντ Γκουλίκσεν από τη Στρόμσγκοντσετ για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή μετά την πώληση του βασικού Βέτλεσεν. Όσον αφορά την αποστολή, τιμωρημένος ο φορ Μουμπάνια και τραυματίας ο εξτρέμ Τσούγκελι.

Μπόντο/Γκλιμτ Στατιστικά

*4/7 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*6/10 παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/8 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΜΣΟ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1, εντός έδρας, εναντίον της Μπραν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 6’ ο Ρόμσος σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 46’ ο ίδιος άκενα το 1-0, ενώ στο 65’ ο Έιβαν χρεώθηκε αυτογκόλ για το 2-1 των φιλοξενούμενων. Στο 90+3’ ο Γένσεν σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Τρόμσο επέστρεψε στις επιτυχίες όσον αφορά το πρωτάθλημα, νίκησε τη Μπραν (3-1) εντός έδρας και έδειξε εκ νέου ότι φέτος δεν αστειεύεται και θα διεκδικήσει μέχρι το φινάλε ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πανηγύρισε “τρίποντο” έπειτα από δύο αγωνιστικές, μετρά πλέον τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε ματς στην Eliteserien.

Έχει ηττηθεί ήδη δύο φορές φέτος στο ντέρμπι με τη Μπόντο/Γκλιμτ, η τελευταία, πριν από έναν μήνα για το Κύπελλο, ήταν οδυνηρή, καθώς απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων από το ημίχρονο και ισάριθμα τέρματα στις καθυστερήσεις. Εκτός οι Νίλσεν, Μικάελσον και Όσκαρ Όπσαλ.

Τρόμσο Στατιστικά

*8/10 ματς τελευταία έληξαν με goal/goal

*8/10 παιχνίδια είχαν over 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 6/7 παιχνίδια εκτός έδρας

Μπόντο/Γκλιμτ – Τρόμσο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ