16η αγωνιστική

*Goal/Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Λαντσκρόνα – Τρέλεμποργκ 1-1

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 23ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή στην πορεία με τους Άντερσον (56′) και Οφιά (65′, 77′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Τρέλεμποργκ, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στέφαν Γιάκομπσον φιλοξενήθηκε από τη Χέλσινγκμποργκ, από την έδρα της οποίας πέρασε με 1-3 στο μεταξύ τους ντέρμπι. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, όπου γλίτωσε και κάποιες στιγμές από περισσότερα τέρματα. Επέστρεψε πιο αποφασισμένη μετά την ανάπαυλα, είχε την πρωτοβουλία και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Πήρε έτσι βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα χειρότερα, ούσα πλέον στην όγδοη θέση, μαζί με την Εσκιλστούνα. Επικράτησε στα 3/4 πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε και μια ήττα. Εκτίει τιμωρία στο σημερινό Τρέλεμποργκ – Λαντσκρόνα ο Χάρις Μπρίκιτς.

Τρέλεμποργκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Εσκιλστούνα, για το πρωτάθλημα. Παρότι ήταν αυτή που προηγήθηκε στο ένατο λεπτό με τον Μπουζέλιους, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (54′, 70′).

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λαντσκρόνα, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την Εσκιλστούνα, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-3. Πήρε προβάδισμα από νωρίς, ενώ παρότι είχε ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα, δεν κατάφερε διευρύνει τα τέρματα της. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε πίεση και εν τέλει την ανατροπή.

Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στην Έστερσουντ (4-1 εκτός), οπότε και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Ηττήθηκε στις 5/7 φετινές της εξόδους, στις οποίες μέτρησε ακόμη από μια νίκη και ισοπαλία.

Μεσοβδόμαδα, υπήρχαν ανακατατάξεις στο στρατόπεδο της, με τον Μπίλι Μάγκνουσον να αφήνει την τεχνική ηγεσία και τον Μαξ Μέλντερ να τον διαδέχεται. Νέα προσθήκη στο απουσιολόγιο είναι ο Έρικ Χέντενκιστ, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες.

Λαντσκρόνα Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Τρέλεμποργκ – Λαντσκρόνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ