2η αγωνιστική

*Αήττητη η Μπρόντμπι στα δέκα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Οντένσε, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Δανίας

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Σίλκεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Αν και βρέθηκε πίσω στο πέμπτο λεπτό, έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Βαλίς (16′) και Εβιέν (64′).

Δυναμικά μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα Δανίας η Μπρόντμπι. Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Γέσπερ Σόρενσεν φιλοξενήθηκε από τη Σίλκεμποργκ, από την έδρα της οποίας “απέδρασε” με το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Μπορεί να βρέθηκε πίσω από νωρίς, σταδιακά όμως βρήκε τα πατήματα της, έγινε πιο επιθετική και δικαιώθηκε γι’ αυτό, ανατρέποντας το σκορ. Προς το φινάλε βέβαια είχε και δοκάρι.

Πήρε έτσι ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας, ενώ τώρα ποντάρει και στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει κόντρα τη σημερινή της αντίπαλο. Ρεπορτάζ της χώρας κάνουν λόγο ότι η Μπρόντμπι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Ματέους Κόβαλτσουκ (μέσος από Λοντζ) και Λέοπολντ Βάλστεντ (τερματοφύλακας από Οντ). Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει στο σημερινό Μπρόντμπι – Οντένσε ο Κέβιν Μενσά.

Μπρόντμπι Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΝΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ράντερς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 10ο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Αλ Χάζι (πεν. 26′) και Τουράι (37′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε στη δικά της πρεμιέρα η Οντένσε. Η ομάδα του Αντρέας Αλμ υποδέχθηκε τη Ράντερς, με την οποία έμεινε στο 2-2. Παρότι βρέθηκε πίσω από νωρίς στο παιχνίδι, κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν ακόμη ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Δεν ήταν ικανή να κρατήσει το προβάδισμα της όμως, καθώς δέχθηκε πίεση στο δεύτερο μέρος και λύγισε στο φινάλε.

Υπάρχει απογοήτευση για την απώλεια της νίκης, ωστόσο καλείται να αφήσει πίσω της το παιχνίδι αυτό άμεσα. Ήρθε σε συμφωνία με τη Μιάλμπι και ο φορ Μαξ Φένγκερ θα παραμείνει στη σουηδική ομάδα μέχρι το τέλος του έτους. Δίνεται αμφίβολος ο Εμάνουελ Σαμπί, που έχασε το προηγούμενο ματς λόγω ίωσης, τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του από την Τουρκία και την Αντάλιασπορ.

Οντένσε Στατιστικά

*Over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Over 3.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπρόντμπι – Οντένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ