*1η αγωνιστική.

*Κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Σαρλερουά από την περσινή περίοδο.

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Λέουβεν δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σαρλερουά στα πρόσφατα 5 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και αντίπαλο τη Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Μόλις στο 5’ ο Άλβαρο Γκαρθία σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 31’ ο Ιλαϊμαχαριτρά ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σαρλερουά δεν έκανε καλή χρονιά πέρυσι, καθώς έμεινε εκτός της πρώτης οκτάδας της κατάταξης. Παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, όμως άλλαξε προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν και ελπίζει ότι φέτος θα  πει δυναμικά από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος, ο Φελίς Μαζού και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην αγωνιστική περίοδο που ξεκινά, με στόχο να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κράτησε τον Γιουσούφ Μπάτζι από την Κλαμπ Μπριζ, έκανε στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, όπως ο εξτρέμ Μπερνιέ από τη Σερένγκ και ο φορ Νταμπάγκ από την Αρούκα.

Καλός προπονητής ο Μαζού, αναμένεται να είναι βελτιωμένη και πιο σταθερή η Σαρλερουά φέτος. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Νκούμπα, Μπάτζι, Φαν Κλέιμπουτ, Τσατσούα και Μπενμπουαλί λόγω τραυματισμών.

Σαρλερουά Στατιστικά

*4/6 φιλικά ματς έληξαν με goal/goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 8/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΟΥΒΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 4-2 από τη Λέστερ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με τη μορφή τριών 45λέπτων. Στο 4’ ο Μπανζουζί σκόραρε για το 0-1, όμως στο 9’ ο Βάρντι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 63’ ο Πρατ το 2-1, στο 91’ ο Ολμπράιτον το 31. Στο 119’ ο Νσίγκι το 3-2 και στο 126’ ο ΜακΑτίρ σκόραρε για το τελικό 4-2.

Η Λέουβεν προέρχεται από μέτρια χρονιά με αρκετές μεταπτώσεις και δεν εντυπωσίασε. Η ομάδα του Μαρκ Μπράις έμεινε στο δεύτερο μισό της κατάταξης, αλλά τουλάχιστον έχει καθιερωθεί πια στην κατηγορία μετά την άνοδό της πριν από τέσσερα χρόνια.

Παρελθόν οι βασικοί Μάριο Γκονθάλεθ, Πατρίς, Ντε Νόρε, Αλ-Ταμάρι, πήρε νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, όπως ο Κόναν Εν’Ντρί της Έουπεν. Καλή προσθήκη επίσης, ο αριστερός μπακ Φλοριάν Μιγκέλ από την Ουέσκα.

Έμπειρος στην κατηγορία ο Μπράις, ώστε να μην κινδυνέψει η Λέουβεν. “Πιστεύουμε στις ικανότητές μας. Ποιότητα έφυγε από το ρόστερ, ποιότητα ήρθε. Το μέλλον θα δείξει πόσο δυνατοί είμαστε συγκριτικά με την περσινή σεζόν”, δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός.

Λέουβεν Στατιστικά

*6/7 φιλικά παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ

*5/7 ματς τελευταία έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 8/10 τελευταία εκτός έδρας

Σαρλερουά – Λέουβεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ