*1η αγωνιστική 

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 0-1 γκολ

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Σέσκε στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Σλοβάτσκο (7-1-1).

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε σε φιλικό την Σάλτσμπουργκ με 0-3 την περασμένη εβδομάδα. Ο Σινιάβσκι άνοιξε το σκορ στο 2′, ενώ πριν το δεκάλεπτο έκανε δύο τα τέρματά της με τον Πετρζέλα (8′). Στο ρελαντί, πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γιουρόβσκα.

Τιτάνια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια για την Σλοβάτσκο, η οποία μάλιστα πέρυσι κατόρθωσε να συμμετάσχει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Τα πολλά ανοιχτά μέτωπα σε Τσεχία και Ευρώπη την άφησαν πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας και έτσι έμεινε ελαφρώς πίσω στα πλέι οφ, χάνοντας το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από την Μποέμιανς. Φέτος, είναι δεδομένος ο στόχος της εξάδας αλλά και της κατάληψης μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν άλλαξε πολλά στο ρόστερ της ενώ στα φιλικά της έδειξε καλό πρόσωπο. Χωρίς προβλήματα.

Σλοβάτσκο Στατιστικά

*6/7 φιλικά της έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία φιλικά της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε σε φιλικό από την Ντισγκίρι με 1-2 την προηγούμενη εβδομάδα. Προηγήθηκε με τον Χόρα στο 6′, ισοφαρίστηκε στο 31′, έχασε πέναλτι στο 44′ και εν τέλει δέχτηκε την ολική ανατροπή στο 59′.

Από τις mid table ομάδες της λίγκας τα τελευταία χρόνια, η σεζόν ξεκινάει με πρωταρχικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και στην συνέχεια ότι είθε προκύψει. Πέρσι, με ένα τρομερό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας έσωσε την ύστατη στιγμή τα πλέι οφ υποβιβασμού και αγωνίστηκε στους αγώνες κατάταξης, εκεί όπου δεν κατάφερε βέβαια και πολλά. Φέτος, ξεκινάει προσγειωμένα και με χαμηλό ταβάνι, παρότι οι κινήσεις που έκανε στο μεταγραφικό παζάρι ήταν στοχευμένες και αρκετά ποιοτικές. Τραυματίας ο βασικός κίπερ Γιάνατσεκ.

Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε Στατιστικά

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ