14η αγωνιστική

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΜΑΛΜΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σίριους, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Τελίν (5′, πεν. 47′) και Νανάσι (55′), με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 47ο λεπτό.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μάλμε, μετά και από εκείνες επί των Ντέγκερφορς (5-0 εντός) και Βάρναμο (1-3 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ υποδέχθηκε τη Σίριους, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη και αυτή που είχε επιθετικό μονόλογο, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά και από αυτή τη νέα επιτυχία της, διατηρείται σταθερά στην κορυφή της κατάταξης και θέλει να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, επικρατώντας στα 6/7 από αυτά, μέχρι τώρα. Εκτός μάχης βρίσκονται οι Ντέρεκ Κορνέλιους, Άντον Τίνερχολμ, Τάχα Αλί, Άντερς Κρίστιανσεν και Στέφανο Βέκια.

Μάλμε Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΑΛΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κάλμαρ, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο πέμπτο λεπτό με τον Φένγκερ, δέχθηκε την ισοφάριση στο 16′.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για δεύτερο σερί ματς η Μιάλμπι, μετά και την ήττα με 3-0 από τη Χάκεν, πριν τη διακοπή. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντερς Τόρστενσον υποδέχθηκε την Κάλμαρ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Πήρε από νωρίς το προβάδισμα, για να δεχθεί άμεσα την ισοφάριση, ενώ παρότι ήταν αυτή που απειλούσε στη συνέχεια, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 16 συνολικά και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης, σε ισοβαθμία με τη Χάμαρμπι, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Ηττήθηκε στις 3/6 φετινές της εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μακροχρόνια απόντες οι Άντολφσον και Νουανκουό, ενώ θα απουσιάσουν από το Μάλμε – Μιάλμπι και οι επίσης τραυματίες Αλεξάντερ Γιόχανσον και Λοβ Μπιόρνσον.

Μιάλμπι Στατιστικά

*No Goal τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μάλμε – Μιάλμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ