16η αγωνιστική

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-2 από την Τομπένσε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 35ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε τσο 54ο λεπτό με τον Μπρούνο Ναζάριο, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (66′, 87′). Μείωσε με το πέναλτι του Άλισον Φαρίας στο 90’+1 και τέσσερα λεπτά αργότερα δέχθηκε και τέταρτο τέρμα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εννέα αναμετρήσεις η Σαπεκοένσε, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζιλμάρ Νταλ Πότσο φιλοξενήθηκε από την Τομπένσε, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 4-2. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική, ωστόσο αμυντικά είχε σαφές πρόβλημα και παρά τις ευκαιρίες της, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Πρώτη ήττα, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να διατηρείται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Δεν επικράτησε σε κανένα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της (0-4-3). Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν και πάλι οι Αΐρτον και Ντόουγκλας Μπορέλ, που ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Στα μεταγραφικά, απέκτησε τους Λούκας Φρέιτας (αμυντικός), Μάρκο Αντόνιο (επιθετικός μέσος) και Μαρσίνιο (εξτρέμ).

Σαπεκοένσε Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα επτά τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Σπορτ Ρεσίφε, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Ανσέλμο Ράμος και στο 86′ το αυτογκόλ του Ζορντάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται από την πλευρά της η Κλαμπ Ρεγκάτας, μετά και από εκείνη επί της Λοντρίνα (2-1 εντός). Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ντανιέλ Παουλίστα υποδέχθηκε τη Σπορτ Ρεσίφε, της οποίας και επικράτησε με 2-0, σε εξ αναβολής ματς. Μπορεί να είχε πολύ λιγότερες τελικές, ωστόσο αποδείχθηκε αρκετά πιο εύστοχη, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Διατηρείται στα μέσα της κατάταξης και προσπαθεί να πλησιάσει την πρώτη τετράδα στη βαθμολογία Β Βραζιλίας. Πανηγύρισε το διπλό στις 3/5 πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε και δυο ήττες. Εκτός μάχης για το αποψινό Σαπεκοένσε – Κλαμπ Ρεγκάτας τέθηκαν τόσο οι τραυματίες Γκιγιέρμε Ρομαό και Ζοάο Πάουλο, όπως επίσης και ο Ρενάτο, που συμπλήρωσε κάρτες.

Κλαμπ Ρεγκάτας Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα δυο τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Σαπεκοένσε – Κλαμπ Ρεγκάτας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ