14η αγωνιστική

*No Goal και τα δυο συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΒΑΡΝΑΜΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Ντέγκερφορς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 25′ με τον Αντέμι και στο 81′ ο Νέστρεμ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Βάρναμο, μετά τις δυο σερί ήττες που υπέστη από Σίριους (2-0 εκτός) και Μάλμε (1-3 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κιμ Χέλμπεργκ φιλοξενήθηκε από τη Ντέγκερφορς, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, με 0-2. Παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και της βγήκε σε καλό, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, για να “χτυπήσει” το ματς με δυο τέρματα που σημείωσε μέσω αντεπιθέσεων.

Σημαντικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία και είναι πλέον στο +5. Ηττήθηκε στα 4/6 φετινά εντός της, στα οποία είχε επίσης και δυο νίκες. Δεν αναφέρθηκαν πιθανές απουσίες για το σημερινό Βάρναμο – Τζουργκάρντεν.

Βάρναμο Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Βάρμπεργκς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Λέφγκρεν και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπεργκ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αήττητο σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος για τη Τζουργκάρντεν, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα των Κιμ Μπέργκστραντ και Τόμας Λάγκερλεφ υποδέχθηκε τη Βάρμπεργκς, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο αυτό που έδειξε ήταν αρκετό για να της χαρίσει και το θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, είχε και δοκάρι για να διευρύνει ακόμη περισσότερο τα τέρματα της.

Επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τις δυο ισοπαλίες με Έλφσμποργκ (1-1 εκτός) και Νόρκεπινγκ (2-2 εντός), οπότε και βρίσκεται μόνη τέταρτη στην κατάταξη. Εκτός έδρας αποδυναμώνεται αρκετά, καθώς δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη το διπλό σε έξι αντίστοιχα παιχνίδια (0-2-4). Διπλή μεταγραφική ενίσχυση, με τον Αζέρο φορ της Καραμπάγκ, Μούσα Κουρμπάνλι, και τον εξτρέμ του Απόλλων Λεμεσού, Φέλιξ Βα.

Εκτός του μακροχρόνια απόντα Έλιοτ Κεκ, θα απουσιάσει σίγουρα και ο Χάμπους Φίντελ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Αμφίβολος ο Γκούσταβ Βικχάιμ, που έχασε το τελευταίο.

Τζουργκάρντεν Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βάρναμο – Τζουργκάρντεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ