13η αγωνιστική

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΕΡΕΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-1 από τη Μπρομαποϊκάρνα, σε φιλικό προετοιμασίας. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 54ο λεπτό.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Έρεμπρο στο πρωτάθλημα, μετά και τη νίκη με 2-0 επί της Γκέφλε. Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, η ομάδα του Κρίστιαν Γέρντλερ φιλοξενήθηκε από τη Γκάις, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 4-0. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, είχε σαφές πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ όσες φορές προσπάθησε να δείξει κάτι επιθετικά, δεν το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Διατηρείται έτσι χαμηλά στην κατάταξη και εντός των μπαράζ, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς μετά από τις δώδεκα πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Ευελπιστεί σε ένα καλύτερο πρόσωπο από εδώ και πέρα, ποντάροντας και στο αήττητο των τεσσάρων πιο πρόσφατων εντός της (2-2-0). Μέσα στη διακοπή, γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Μπρομαποϊκάρνα, σε φιλικό προετοιμασίας. Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Μπάκμαν και Κρόνα.

Έρεμπρο Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 2-1 από την Τρέλεμποργκ, σε φιλικό προετοιμασίας. Παρότι προηγήθηκε στο 50ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (53′, 84′).

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Έστερ, μετά και την ήττα με 0-1 από την Ούτσικτενς. Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, η ομάδα του Σερντάν Τούφεγκντζιτς φιλοξενήθηκε από τη Γκέφλε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-2. Τα αμυντικά θέματα που είχε την έφεραν με την πλάτη στον τοίχο (2-0), ωστόσο έδειξε σημάδια ανάκαμψης και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ. Παρόλα αυτά, πλήρωσε ακόμη μια κακή ανασταλτική λειτουργία προς το φινάλε και έχασε το ματς.

Μετά και από αυτή την απώλεια, υποχώρησε στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ούσα παράλληλα στο -4 από την πρώτη τριάδα. Πήρε το διπλό στις 3/6 φετινές εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες. Μέσα στη διακοπή, γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Τρέλεμποργκ, σε φιλικό προετοιμασίας. Εξέτισε την τιμωρία του ο Γιον Στένμπεργκ και υπολογίζεται για το σημερινό Έρεμπρο – Έστερ.

Έστερ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Έρεμπρο – Έστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ