18η αγωνιστική

*Αήττητη η Βίσσελ Κόμπε σε 15 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Φουκουόκα, μετρώντας έξι νίκες και εννέα ισοπαλίες.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Βίσσελ Κόμπε – Φουκουόκα 1-0

Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας

ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Κασίβα, για το Λιγκ Καπ. Το τέρμα του Ουέλινγκτον Τανκέ στο 12ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια πρωταθλήματος η Φουκουόκα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σιγκετόσι Χασέμπε φιλοξενήθηκε από τη Ναγκόγια, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς και παρότι βρέθηκε πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Κάτι που δεν κράτησε για πολύ, καθώς δέχθηκε γρήγορα και δεύτερο τέρμα, χωρίς να έχει απάντηση στην πορεία.

Τρίτη διαδοχική ήττα μετά και από εκείνες κόντρα σε Γιοκοχάμα Μαρίνος (2-0 εκτός) και Γκάμπα Οσάκα (1-2 εντός), οπότε και είναι 12η στη βαθμολογία Α Ιαπωνίας και στο +8 από την τελευταία θέση. Πανηγύρισε μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (1-2-2). Την περασμένη Κυριακή, επικράτησε με 0-1 της Κασίμα στο Λιγκ Καπ και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο της.

Φουκουόκα Στατιστικά

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Γιοκοχάμα, για το Λιγκ Καπ. Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το τέταρτ λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Οζάκι, πήρε προβάδισμα στο 8′ με τον Ζεάν Πάτρικ, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (20′, 30′, 73′).

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των έξι αγώνων πρωταθλήματος για τη Βίσσελ Κόμπε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τακαγιούκι Γιοσίντα φιλοξενήθηκε από την Τσερέζο Οσάκα, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Μπορεί να είχε άμεση απάντηση στο τέρμα που δέχθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στην πορεία δεν εκμεταλλεύτηκε όμως τις όποιες ευκαιρίες της και πλήρωσε ένα παιδικό λάθος της άμυνας στο φινάλε.

Μετά και από αυτή την απώλεια της, υποχώρησε στην τρίτη θέση της κατάταξης, ούσα στο -6 από την πρωτοπόρο Γιοκοχάμα Μαρίνος, έχοντας και δυο ματς λιγότερα όμως. Έμεινε αλώβητη στις 6/7 φετινές εξόδους της (4-2-1). Την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε με 1-3 από τη Γιοκοχάμα και έμεινε εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ.

Βίσσελ Κόμπε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Φουκουόκα – Βίσσελ Κόμπε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ