*13η αγωνιστική

ΑΒΑΪ 

Προηγούμενο ματς: Η Αβαϊ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, αφού δεν κράτησε το αυτογκόλ του Ταρίκ στο 10’ με το οποίο προηγήθηκε, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Σαλατιέλ στο 68’. 

Η Αβαϊ έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, επομένως συνεχίζεται η αναζήτηση της πρώτης νίκης με προπονητή τον Μορίνιγκο! Δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγώνες, με τέσσερις ήττες, με τους έξι εξ αυτών να είναι με τον νέο τεχνικό στον πάγκο. Στο γήπεδό της πάντως έχει δύο σερί ισοπαλίες, με ίδιο σκορ (1-1), έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες. 

Παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, βρέθηκε πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 19η και προτελευταία θέση του,αλλά εξακολουθεί να είναι  σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονή και τη σημερινή της αντίπαλο! Και έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. 

Τραυματίες και απόντες είναι οι Γκιγιέρμε Σάντος (ΕΠ), Καζού (ΜΕ), Ζιν Λούκας (ΜΕ), Τιάγκο Ρόσα (ΑΜ), Φαμπρίσιο Μπαϊάνο (ΜΕ), Ρικάρντο Μπουένο (ΕΠ), Ζούλιο Σέζαρ (ΕΠ), Ραφαέλ Γκάβα (ΜΕ). Και προσπαθεί να ενισχυθεί παίρνοντας συνεχώς νέους παίκτες, όχι σε ηλικία!

Αβαϊ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G

*Εχει 6/11 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΟΝΤΡΙΝΑ 

Προηγούμενο ματς: Η Λοντρίνα έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Μιρασόλ, παρόλο που προηγήθηκε με τον Ζατόμπα στο 44’. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γκάμπριελ στο 76’ και ο Καμίλο στο 90ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λοντρίνα ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Μιρασόλ, με αυτή να είναι η πέμπτη συνεχόμενη ήττα της, έπειτα από δύο σερί νίκες. Μακριά από την έδρα της έχασε τους δύο προηγούμενους αγώνες της, ενώ έχει μόνο μία νίκη στους οκτώ τελευταίους, με εφτά ήττες σε αυτό το διάστημα. 

Όχι απλά πλέον είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται στην τελευταία θέση παραμονής, στην 16η, ισόβαθμη με την ομάδα εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά υπερτερώντας στην ισοβαθμία. Βέβαια είναι σε απόσταση βολής από άλλες δύο ομάδες που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, μία εκ των οποίων απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο.  

Συνεχίζουν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Νενέκα, ο μέσος Γκαράτι και οι επιθετικοί Κλέιτον, Ζούνιορ Ντούτρα, ενώ χτύπησε και ο αριστερός μπακ Σαλομάο. Επιστρέφουν από τιμωρία ο επιθετικός Παουλίνιο Μοτσελίν και ο δεξιός μπακ Λέο Μοραϊς..

Λοντρίνα Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 7/12 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 8/12 N/G εκτός έδρας

Αβαϊ-Λοντρίνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ