*13η αγωνιστική                      

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ 

Προηγούμενο ματς: Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας κέρδισε 1-3 εκτός έδρας την Σεαρά, ανοίγοντας το σκορ με τον Ρενάτο στο 32ο λεπτό, ενώ παρόλο που ισοφαρίστηκε από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσάι στο 38’, προηγήθηκε εκ νέου με τον Ρενάτο στο 58’, γλίτωσε σε μία φάση την ισοφάριση από το δοκάρι της, πριν σκοράρει και τρίτο τέρμα με τον Ρομιούλο στο 90’.

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας κέρδισε και την Σεαρά με 1-3 εκτός έδρας, πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη. Η μία εξ αυτών ήταν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδό της, πρώτη της εντός στο εθνικό πρωτάθλημα, έπειτα από δύο σερί ήττες, οι οποίες είχαν έρθει μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.  

Διατηρείται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στην 14η θέση του, αλλά στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +4 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού, με έναν αγώνα λιγότερο..  

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Χιούρι (ΕΠ), Μικέ (ΕΠ), έγιναν καλά και επιστρέφουν οι Κοπέτε (ΕΠ), Ορεμίρ (ΜΕ), αλλά και ο επιθετικός Ανσέλμο Ραμόν. Όμως οι καλές εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια χωρίς αυτούς, οδηγούν τον τεχνικό της, Ντάνιελ Παουλίστα, να προσανατολίζεται στο να μην κάνει αλλαγές.  

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Στατιστικά

*Εχει 7/10 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/10 N/G στους τελευταίους αγώνες της

*Εχει 9/17 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 9/17 N/G εντός έδρας

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας-Ιτουάνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΤΟΥΑΝΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Ιτουάνο έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ανοίγοντας το σκορ με τον Πάουλο Βίκτορ στο 55ο λεπτό, πριν δεχτεί την ισοφάριση από τον Ματέους Ρέτζις στο 86’ και αφού είχε ακυρωθεί ορθώς ένα δεύτερο γκολ της ως οφσάιντ. 

Η Ιτουάνο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, πλησιάζοντας πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε προς το τέλος. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, έχοντας κερδίσει το πιο πρόσφατο που έπαιξε εκτός. 

Αλλά αξίζει να σημειωθεί, πως σε 16 αγώνες μακριά από την έδρα της φέτος, κέρδισε μόνο δύο, στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια αντίπαλο, την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο. Κατά τα άλλα έχει χάσει όλους τους άλλους εκτός έδρας αγώνες της στο εθνικό πρωτάθλημα.  

Διατηρείται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Βραζιλίας, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από αυτήν. 

Τραυματίες και απόντες είναι οι αμυντικοί Μάντισον, Ζόναθαν, Πατσέκο, ο μέσος Μπρούνο Ξαβιέρ και ο επιθετικός Νέτο Μπερόλα, τιμωρημένος είναι ο καλύτερος της παίκτης, ο μέσος Εντουάρντο Πέρσον.

Ιτουάνο Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 11/16 N/G εκτός έδρας

*Εχει 11/16 under 2,5 εκτός έδρας

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας-Ιτουάνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ