*Πρώτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Μόλις μια νίκη πήρε το Σικάγο στα τελευταία 10 ματς κόντρα στο Κολόμπους.

ΣΙΚΑΓΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 κόντρα στο Χιούστον για το Κύπελλο. Στο 0-2 το σκορ στο 31’, το 1-2 στο 40’, το Χιούστον βρήκε άλλα δύο γκολ στο 59’ και το 74’.

Προτίμησε να μην παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας στο εκτός έδρας ματς με το Σινσινάτι και το “πλήρωσε” στο φινάλε. Ήταν παθητικό και χωρίς θράσος στο επιθετικό κομμάτι, παρατάχθηκε με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση του “μηδέν” και την ισοπαλία. Έκανε σοβαρή εμφάνιση ανασταλτικά, αλλά στο φινάλε δέχτηκε γκολ και ηττήθηκε.

Δεύτερο σερί ματς που δε σκοράρει μετά το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στο Τορόντο, έχασε ξανά έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές! Μεσοβδόμαδα έκανε κάκιστη εμφάνιση κόντρα στο Χιούστον για το Κύπελλο, υπέστη δίκαιο εντός έδρας αποκλεισμό με το «βαρύ» 1-4.

ΣΙΚΑΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G στα τελευταία 4/6 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-2 επί της Σάρλοτ. Στο 3-0 το σκορ μέχρι το 43’ με τα γκολ των Ραμίρες, Άρφστεν και Ερνάντες. Μείωσε ο Σφιντέρσκι στο 56’, ο Μέραμ στο 58’ το 3-2, το τελικό 4-2 έκανε ο Ραμίρες στο 59’.

Σκοράρει με μεγάλη άνεση, το έκανε και στο εντός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στο Σάρλοτ. Έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο, σκόραρε τρία γκολ μέχρι το 43’ και από εκεί και έπειτα όλα τελείωσαν. Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, μείωσε μέχρι το 58’ σε 3-2, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό το Κολόμπους σκόραρε τέταρτο γκολ και εκεί κρίθηκαν όλα.

Δεύτερη σερί νίκη μετά το εντός έδρας 3-2 επί του Κολοράντο, είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι δύο ήταν για το πρωτάθλημα, μετρά ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με 24 πόντους είναι έκτο στην Ανατολή. Έρχεται από 4/5 εκτός έδρας ήττες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/6 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 4/6 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΣΙΚΑΓΟ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ