19η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία Τίγκρε – Ταγιέρες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Αήττητη η Τίγκρε στα 6 τελευταία μεταξύ τους (3-3-0)

ΤΙΓΚΡΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Μπόκα. Ο Μερεντιέλ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 13ο λεπτό.

Δίκαιη η ήττα της Κυριακής για τη “ματαδόρ” στο “Μπομπονέρα”, με την οποία έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-2) και τα τρία δίχως γκολ στο ενεργητικό της.

Αρνητικός πρωταγωνιστής απέναντι στην Μπόκα ο κίπερ Μαρινέλι, έκανε μεγάλο λάθος στο 1-0 και πρόσφερε νέα μεγάλη ευκαιρία στους γηπεδούχους, που μονοπώλησαν τις απειλές συνολικά στο ματς. Πολλά τα προβλήματα της Τίγκρε στις αμυντικές μεταβάσεις, η Μπόκα είχε τις στιγμές να “καθαρίσει” νωρίς το ματς. Δίχως ευκαιρία, δίχως τελική εντός εστίας ολοκλήρωσε η ομάδα του Μαρτίνες.

Την Τρίτη υποδέχεται την Πουέρτο Καμπέγιο από τη Βενεζουέλα για την 5η αγωνιστική του Copa Sudamericana και με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Νέο πρόβλημα ενόψει Ταγιέρες ο τραυματισμός του βασικού Μπλοντέλ (δεξί μπακ), εκτός έμειναν και οι Πριέτο (αρ. μπακ), Κάστρο (μέσος), Γκαράι (εξτρέμ), Πρότι (φορ), Βέρα (φορ).

ΤΙΓΚΡΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ο Σόσα πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 59ο λεπτό.

Σε εξαιρετικό “φεγγάρι” η Ταγιέρες, την Κυριακή ήταν και τυχερή, αλλά έφτασε τους 13 πόντους στα 5 τελευταία παιχνίδια και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στο -7.

Γλίτωσε σε δοκάρι εξ επαφής της Αρχεντίνος νωρίς στο ματς και στο υπόλοιπο του ημιχρόνου επισκέφθηκε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, δίχως την καθαρή ευκαιρία. Καλύτερη στο ξεκίνημα της επανάληψης, βρήκε το καθοριστικό γκολ μέσα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, αλλά στην συνέχεια χρειάστηκε καίριες επεμβάσεις του κίπερ Ερέρα για να κρατήσει το μηδέν.

Η αποστολή για τα προάστια του Μπουένος Άιρες έφυγε δίχως τους τραυματίες Φερνάντες (αρ. μπακ), Πασκίνι (αρ. μπακ), Ολίβα (μέσος), Χιρότι (φορ). Εκτός έμειναν και τρεις νεαροί για λόγους τακτικής.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Σκόραρε στα 9/10 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Τίγκρε – Ταγιέρες στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ