Μελετημένα Προγνωστικά: Με το κίνητρο της Άστον Βίλα στο 2.10

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτή την Κυριακή (28/05), λίγο πριν ολοκληρωθούν αρκετά από τα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μπορείτε να ποντάρετε σε όλους τους αγώνες σήμερα, όπως και κάθε μέρα, όπου κι αν είστε με το stoiximan app. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια επιλογή με αξία από τα μελετημένα προγνωστικά του για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ φέτος, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Μπράιτον. Πάμε να τη δούμε!

Μελετημένα Προγνωστικά Σήμερα 28/05/2023

Προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα. Είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Τότεναμ (2-1) και δυο σερί ήττες, από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0). Εντυπωσιακή η εντός έδρας συγκομιδή της το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ ηττήθηκε (2-4) τελευταία φορά από την Άρσεναλ, για την 24η αγωνιστική. Ακόμη, είναι πολύ αποτελεσματική στο γήπεδό της, έχοντας σημειώσει 12 γκολ στα έξι τελευταία ματς. Στα πέντε, μάλιστα, εξ αυτών, έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη και την εστία της.

Πανηγύρισε την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η Μπράιτον, με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Δυο νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές επί των Άρσεναλ (0-3) και Σαουθάμπτον (3-1), ενώ γνώρισε και βαριά ήττα (4-1) από τη Νιούκαστλ. Δεν τα πάει τόσο καλά τελευταία μακριά από την έδρα της, καθώς ηττήθηκε στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει δεχτεί, μάλιστα, γκολ στα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Διαθέτει, όμως, μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 37 παιχνίδια.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση, καθώς η Άστον Βίλα “καίγεται” για βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ, η έδρα της είναι το “όπλο” της και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπράιτον, που πανηγυρίζει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.10.

Και από τη Λα Λίγκα τραβάει την προσοχή προγνωστικό σήμερα, για τον αγώνα Βαλένθια – Εσπανιόλ.

Δεν κατάφερε να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής η Βαλένθια, που έχασε με 1-0 στην έδρα της Μάλαγα. Προερχόταν από δύο σημαντικές νίκες, απέναντι στις Θέλτα (1-2) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), που της έδωσαν βαθμολογική ανάσα. Έχει επικρατήσει στις τέσσερις από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, ενώ ηττήθηκε μόλις μια φορά στα συγκεκριμένα παιχνίδια, από τη Σεβίλλη (0-2). Έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της. Αντιμετωπίζει, όμως, προβλήματα στην άμυνά της, καθώς οι αντίπαλοί της έχουν σκοράρει στα οχτώ από τα δέκα τελευταία ματς.

Από εντός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται η Εσπανιόλ, που… επέστρεψε, από το 0-3 με το οποίο είχε προηγηθεί η ομάδα του Σιμεόνε. Tην προηγούμενη αγωνιστική είχε πετύχει πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες, από τις Σεβίλλη (3-2) και Μπαρτσελόνα (2-4). Σκοράρει με ευκολία, έχοντας σημειώσει εννιά γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Πληρώνει, ωστόσο, την τραγική αμυντική συμπεριφορά της, καθώς έχει δεχτεί 11 τέρματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Τα πάει άσχημα εκτός, καθώς μετράει έξι ήττες στα εφτά τελευταία ματς.

Μάχη για την παραμονή, με την Εσπανιόλ να μην έχει περιθώρια για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, ενώ και η Βαλένθια σκοράρει στην έδρα της. Αναμένεται “ανοιχτό” παιχνίδι, επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.