*Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20, το οποίο διεξάγεται στην Αργεντινή. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Αήττητες οι ΗΠΑ κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΗΠΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 2-0 επί της Σλοβακίας για τη φάση των ομίλων. Τα γκολ απ’ τους Κόουελ (38’) και Τσακίρη (90’).

Ήταν μια απ’ τις πιο πειστικές ομάδες της φάσης των ομίλων, πήρε άνετα την πρώτη θέση του γκρουπ της με 3/3 νίκες! Έκανε πρεμιέρα με το 1-0 επί του Εκουαδόρ, εκεί ζορίστηκε περισσότερο από όλα τα ματς, σκόραρε στις καθυστερήσεις για το τελικό σκορ. Πήρε ψυχολογία και συνέχισε με το εμφατικό 3-0 επί των Νησιών Φίτζι, ένα μάλλον αναμενόμενο αποτέλεσμα, ενώ στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε 2-0 της Σλοβακίας.

Συνολικά έβγαλε 63 τελικές προσπάθειες σε τρία ματς, κράτησε μηδενικό παθητικό και μπαίνει στη φάση των “16” με “αέρα” και τον χαρακτήρα του φαβορί. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το 2005, οι ΗΠΑ προκρίθηκαν πάντα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20. Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

ΗΠΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας.

*Έρχεται από τέσσερα σερί NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-5 κόντρα στην Αργεντινή για τη φάση των ομίλων. Στο 0-3 το σκορ μέχρι το 35’, στο 50’ το 0-4, το 0-5 ήρθε στο 86’.

Στα σημεία… ήρθε η πρόκριση της Νέας Ζηλανδίας στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σήμερα ξέρει ότι είναι αουτσάιντερ. Έφτασε μέχρι εδώ ως μια απ’ τις τέσσερις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης, παρότι έκλεισε την παρουσία της στον όμιλο με “βαριά” ήττα 0-5 απ’ την Αργεντινή. Έκανε πρεμιέρα με οριακή νίκη 1-0 κόντρα στη Γουατεμάλα, ενώ συνέχισε με ισοπαλία 2-2 κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, παρότι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Η Νέα Ζηλανδία προκρίθηκε στους “16” για τέταρτο σερί τουρνουά, ωστόσο εκεί μετρά μόνο αποκλεισμούς, δεν έχει φτάσει ποτέ στα προημιτελικά.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 2/3 ματς του ομίλου στην τρέχουσα διοργάνωση.

ΗΠΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ