15η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΝΙΓΚΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Φουκουόκα, για το Λιγκ Καπ. Παρότι προηγήθηκε με τον Γκουστάβο Νεσκάου στο τέταρτο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (77′, 86′).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Νιγκάτα, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρικίζο Ματσουχάσι φιλοξενήθηκε από την Τόσου, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Βρέθηκε πίσω από νωρίς και παρότι έγινε πιο πιεστική, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από το σημείο του πέναλτι. Μετά και από αυτή την απώλεια, παραμένει στους 16 βαθμούς, οι έντεκα εκ των οποίων είναι μπροστά στο κοινό της (3-2-2). Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 1-2 από τη Φουκουόκα, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων στο Λιγκ Καπ.

Νιγκάτα Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Κιότο, για το Λιγκ Καπ. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα με πέναλτι στο 19ο λεπτό, με την ίδια να χάνει πέναλτι στο 53′ με τον Σουζούκι.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια η Γκάμπα Οσάκα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος υποδέχθηκε τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2. Βρέθηκε πίσω σε ένα κακό για την ίδια πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο δεύτερο μέρος, καθώς παρότι είχε ευκαιρίες, ήταν αρκετά άστοχη και το “πλήρωσε” με δεύτερο τέρμα. Αυτή ήταν και η πέμπτη διαδοχική ήττα, οπότε και είναι σταθερά στην τελευταία θέση, με μόλις επτά βαθμούς, παίρνοντας τον ένα από αυτούς στις επτά εξόδους της (0-1-6). Μεσοβδόμαδα, υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 0-1 από την Κιότο, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων στο Λιγκ Καπ.

Γκάμπα Οσάκα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νιγκάτα – Γκάμπα Οσάκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ