42η αγωνιστική (τελευταία)

*Μετρούν 4/5 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Λούγο δεν έχει υποστεί ήττα από τη Μπούργος στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Οι ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Η Λούγο έχει υποβιβαστεί.

*Α’ Γύρος: Λούγο – Μπούργος 2-0

ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από την Τενερίφη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 40’ ο Γκασπάρ Κάμπος σκόραρε για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 79’ ο Ντάουντα ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90+5’ ο Ρούμπιο ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην Τενερίφη.

Η Μπούργος δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, η έλλειψη κινήτρου την έχει οδηγήσει σε ποιο ανοικτά ματς συγκριτικά με τι έχει συνηθίσει το κοινό της και περισσότερες απώλειες. Η ομάδα του Χουλιάν Καλέρο έχασε στην Τενερίφη (2-1) και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς επιτυχία. Tερματίζει στο μέσο της κατάταξης, πραγματοποιώντας ικανοποιητική πορεία στη σεζόν. Το παιχνίδι με τη Λούγο είναι το τελευταίο για τον Καλέρο στην τεχνική ηγεσία, αφού δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση. Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Μπόλο, Ετσεμπερία και Ράμις για την επόμενη χρονιά. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισαν οι Σέρχιο Καστέλ και Ρούλ Ναβάρο, όμως είναι τιμωρημένος ο Χοσέ Μάτος. Επίσης, είναι σταθερά εκτός ο τραυματίας Χάβι Πέρεθ.  

Μπούργος Στατιστικά

*5/8 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/8 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 11/20 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 από την Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έμειναν στο μηδέν. Στο 48’ ο Μοντιέλ σκόραρε για το 0-1, στο 50’ ο Ομπένγκ έκανε το 0-2. Στο 72’ ο Σέμπας Μογιάνο μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

H Λούγο δεν έχει πλέον κίνητρο, ούτε καλή ψυχολογία, καθώς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην τρίτη κατηγορία. Είναι “κολλημένη” στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αποχαιρετά την κατηγορία με αρνητικό σερί. Έχασε στην έδρα της από την Ουέσκα (1-2) στο προηγούμενο, ήταν η τέταρτη ήττα σε πέντε ματς. Συμπλήρωσε 20 αγωνιστικές χωρίς νίκη, το κλίμα για τον Ίνιγο Βέλεθ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αναφορικά με το αν θα είναι στον πάγκο και την επόμενη σεζόν στην τρίτη κατηγορία. “Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Με καλή δουλειά στο μέλλον, η Λούγο μπορεί να επιστρέψει άμεσα”, δήλωσε ο Αλμπέρτο Ροδρίγκεθ. Είναι εκτός οι τραυματίες Κλαβερία, Μπρούνο Πίρι, Σενιέ, Χοσέλου. 

Λούγο Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 10/20 ματς εκτός έδρας

Μπούργος  – Λούγο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ