42η αγωνιστική (τελευταία)

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Αλαβές δεν έχει υποστεί ήττα από τη Λας Πάλμας στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Η Λας Πάλμας χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για την άνοδο. Στο δεύτερο σενάριο, θέλει ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Λεβάντε ή να μην καλυφθεί η διαφορά 5 τερμάτων. Η Αλαβές χρειάζεται μόνο νίκη για την απευθείας άνοδο.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους παιχνίδια, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3) Διαφορά τερμάτων, 4) Καλύτερη επίθεση.

*Α’ Γύρος: Αλαβές – Λας Πάλμας 1-1

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-4 εκτός έδρας, επί της Καρταχένα, για το πρωτάθλημα. Στο 11’ ο Μίκελ Ρίκο σκόραρε για το 1-0, όμως στο 15’ ο Λοϊοντίς ισοφάρισε σε 1-1 και στο 22’ ο Σάντρο Ραμίρεθ σκόραρε για το 1-2. Στο 37’ ο Κίκο Ολίβας χρεώθηκε αυτογκόλ για το 1-3 του ημιχρόνου. Στο 79’ ξανά ο Σάντρο Ραμίρεθ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λας Πάλμας πήρε τη νίκη στην έδρα της Καρταχένα (1-4) και μάλιστα εύκολα, με τρία τέρματα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Έτσι, κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεύτερη νίκη στα τελευταία πέντε ματς για το συγκρότημα του Γκαρθία Πιμιέντα, στα οποία δεν έχει υποστεί ήττα. “Δουλεύουμε κάθε μέρα για να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Δε θέλουμε να ξεφύγουμε από τη γραμμή που διατηρήσαμε και μας έχει φέρει ως εδώ. Το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί όπως εμείς θέλουμε”, δήλωσε ο τεχνικός της Λας Πάλμας. Εκτός αποστολής οι Βιτόλο, Σίντνεϊ.  

Λας Πάλμας Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 10/20 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας, εναντίον της Μάλαγα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έμειναν στο μηδέν. Στο 46’ ο Βιγιαλίμπρε σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, στο 77’ ο Λουίς Μουνιόθ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 87’ ο Μόγια σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Αλαβές.

H Αλαβές επέστρεψε στις επιτυχίες, με την εντός έδρας νίκη επί της Μάλαγα (2-1) και διατηρεί ελπίδες για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Πρακτικά εξαρτάται από εκείνη και το αν θα καταφέρει να κερδίσει στα Κανάρια Νησιά. Το τελευταίο διάστημα δεν έβγαλε σταθερότητα και έχασε σημαντικούς βαθμούς για να είναι εκείνη σε θέση ισχύος. “Η λέξη άνοδος μου φέρνει ευτυχία. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των παικτών και πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους”, δήλωσε ο τεχνικός των “Μπαμπαθόρος”. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισαν οι Ριόχα, Μπεναβίδες. Τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Μάρας. 

Αλαβές Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 8/20 παιχνίδια εκτός έδρας

Λας Πάλμας – Αλαβές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ