*8η αγωνιστική                     

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Παραναένσε έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μινέιρο, αν και προηγήθηκε με τον Αλεξ Σαντάνα στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Ισοφαρίστηκε από τον Παουλίνιο στο 68’ και ο ίδιος παίκτης στο 87’ την οδήγησε στην ήττα. 

H Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε και από την Ατλέτικο Μινέιρο με 2-1 εκτός έδρας, παρόλο που προηγήθηκε, σε αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αλλά στο γήπεδό της παραμένει αήττητη το 2023, με 13 νίκες σε 15 αγώνες, έξι σερί στους πιο πρόσφατους.  

Είναι ακόμη σε θέση ισχύος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, στην κορυφή του ομίλου της, ενώ έχει μείνει λίγο περισσότερο πίσω στο εθνικό πρωτάθλημα, στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -6 από την κορυφή

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ρομιούλο (ΕΠ), Λέο Τσιταντίνι (ΜΕ), αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που προέκυψε ήταν o τραυματισμός του έμπειρου μέσου Φερναντίνιο που τελικά θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης ως τα μέσα Ιουνίου.

Ατλέτικο Παραναένσε Στατιστικά

*Εχει 7/9 G/G μαζί με over 2,5 στους τελευταίους αγώνες της

*Εχει 10/12 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/15 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 8/15 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΕΜΙΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Γκρέμιο κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Ιντερνασιονάλ, ανοίγοντας το σκορ με τον Σουάρεζ μόλις στο έβδομο λεπτό, πριν σκοράρει δεύτερο τέρμα με τον Βιγιασάντι στο 31’. Και παρόλο που έμεινε με 10 παίκτες στο 52’, πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μπιτέλο στο 65’, πριν δεχθεί απλά ένα τέρμα από τον Καρντόσο στο 87ο λεπτό. 

Η Γκρέμιο κατάφερε να κερδίσει με 3-1 εντός έδρας την Ιντερνασιονάλ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, κάνοντας περήφανους τους οπαδούς της, στην επιστροφή της στην κορυφαία εθνική κατηγορία της χώρας. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερις αγώνες, στους οποίους βέβαια έχει τρεις ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να έχει μόνο μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Και μακριά από την έδρα της έχει τρεις ήττες και δύο νίκες στα έξι τελευταία. 

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η θέση του, σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Και έχει ξεφύγει στο +5  ζώνη του υποβιβασμού.. 

Έχει αρκετές απουσίες, οι περισσότερες μακροχρόνιες, λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα λείπουν ο αμυντικός Ζερομέλ, ο μέσος Πέπε και οι επιθετικοί Ντιέγκο Σόουζα, Ρομπέρτ, Φερέιρα, αλλά τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κάνεμαν και εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι μέσοι Μπιτέλο, Καρμπέγιο και ο επιθετικός Σουάρες.

Γκρέμιο Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/13 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*Εχει 7/13 N/G εκτός έδρας

*Εχει 8/13 under 2,5 εκτός έδρας

Ατλέτικο Παραναένσε-Γκρέμιο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ