*4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Copa Libertadores. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στην επόμενη φάση του θεσμού. Η τρίτη συνεχίζει στο Copa Sudamericana.

Στον πρώτο γύρο: Φλουμινένσε-Δε Στρόνγκεστ 1-0

*Το παιχνίδι διεξάγεται στο Λα Παζ της Βολιβίας, σε υψόμετρο 3.640 μέτρων

ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ (ΒΟΛΙΒΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Η Δε Στρόνγκεστ κέρδισε άνετα με 4-1 εντός έδρας την Βάκα Ντίεζ, ανοίγοντας το σκορ με τον Τριβιέρο μόλις στο πέμπτο λεπτό. Και παρόλο που δέχθηκε την ισοφάριση από τον Βολιότι στο 40’, πήρε πάλι προβάδισμα με γκολ του Τριβιέρο στο 50’. Και σφράγισε τη νίκη με τέρμα του Ορτέγκα στο 78’ και του Τσούρα στο 89ο λεπτό.

Η Δε Στρόνγκεστ επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Βάκα Ντίεζ, αν και το σκορ την κολακεύει εξαιρετικά. Πάντως στην έδρα της παρουσιάζεται πανίσχυρη φέτος, έχοντας εφτά νίκες σε εννιά αναμετρήσεις που παραμένει αήττητη.

Η πορεία της στο πρωτάθλημα Βολιβίας είναι εντυπωσιακή ως τώρα, αφού βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Σε αυτόν τον θεσμό για τον οποίο αγωνίζεται απόψε, παραμένει εντός κυνηγιού πρόκρισης, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, μαζί με άλλες δύο ομάδες, έχοντας όλες από τρεις βαθμούς, με την σημερινή της αντίπαλο πάρα πολύ μπροστά.

Δε Στρόνγκεστ Στατιστικά

*Εχει 6/9 G/G εντός έδρας

*Εχει 6/9 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Η Φλουμινένσε έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μποταφόγκο, με τέρμα του Κουέστα στο 74’, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν λήξει το παιχνίδι.

Η Φλουμινένσε ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Μποταφόγκο, χάνοντας ξανά έπειτα από πέντε αγώνες στους οποίους είχε τρεις νίκες, ενώ γενικώς έχει κερδίσει 10 από τα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει. Πάντως μακριά από την έδρα της έχει οκτώ νίκες σε 13 αγώνες και πέντε ήττες, δηλαδή δεν έχει καμία ισοπαλία.

Στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας της έχει ξεκινήσει σχετικά καλά, ούσα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και στο -5 από την κορυφή, όχι βέβαια όσο καλά τα πηγαίνει σε αυτόν τον θεσμο για τον οποίο παίζει απόψε. Είναι πρωτοπόρος του ομίλου με 3/3 νίκες και θέλει μόνο ένα βαθμό για να περάσει και μαθηματικά στην επόμενη φάση του θεσμού.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Αλαν (ΕΠ), Ζόρζε (ME), Γκουστάβο Απίς (ME), Μαρόνι (EΠ), Κένο (ΕΠ), χτύπησε και ο μέσος Αλεξάντερ, αλλά γενικότερα ο τεχνικός της, Φερνάντο Ντινίζ, πήρε την απόφαση να ξεκουράσει όλους τους βασικούς παίκτες, πλην του γκολκίπερ Φάμπιο.

Φλουμινένσε Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί under 2,5

*Εχει 7/13 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*Εχει 7/13 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 9/13 N/G εκτός έδρας

Δε Στρόνγκεστ-Φλουμινένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ