*8η αγωνιστική

*Η Ζουβεντούδε δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκεί, έπειτα από μία ήττα.

*Και οι τέσσερις αγώνες τους στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει G/G

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ 

Προηγούμενο ματς: Η Ζουβεντούδε κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας την Σαπεκοένσε, σκοράροντας από ένα γκολ έξι λεπτά πριν τη λήξη κάθε ημιχρόνου. Ανοιξε το σκορ με τον Ντα Όρα στο 39’, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι με γκολ του Ροντρίγκες στο 84’.

Η Ζουβεντούδε επικράτησε 0-2 εκτός έδρας της Σαπεκοένσε, κερδίζοντας ξανά, έπειτα από δύο σερί ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια της στο ντεμπούτο του Καρπίνι στον πάγκο της. Βέβαια στο γήπεδό της έχει δύο ήττες από τις τρεις συνολικά το 2023, στο εθνικό πρωτάθλημα, αν και έχει πετύχει και μία νίκη στις τρεις αγωνιστικές που έχει παίξει εντός.  

Αυτό το αποτέλεσμα την έβγαλε εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και είναι στην τελευταία θέση παραμονής, ισόβαθμη με ομάδα εντός αυτής! 

Τραυματίες και απόντες παραμένουν ο μέσος Ιρμερ και ο επιθετικός Τζεουβάνιο που ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την ομάδα, χτύπησε και ο αριστερός μπακ Κέλβιν. Επίσης ο αμυντικός Γουάλς επέστρεψε λόγω τραυματισμού στην Σάο Πάουλο από την οποία ήταν δανεικός. 

Ζουβεντούδε Στατιστικά

*Εχει 5/6 under 2,5 και N/G στα τελευταία παιχνίδια της

**Εχει 5/6 Ν/G στους τελευταίους αγώνες της

*Εχει 5/8 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ 

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Αβαϊ, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες και γενικώς ήταν ισορροπημένο. 

Η Ατλέτικο Γκοιϊανιένσε αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Αβαϊ, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει μία τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Αλλά παραμένει αήττητη εδώ και 18 αγώνες, με 12 νίκες σε αυτό το διάστημα, ενώ ειδικά μακριά από την έδρα της δεν χάνει εδώ και οκτώ παιχνίδια, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. 

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 3η θέση του, αλλά πλέον ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εκ των οποίων βρίσκεται στην κορυφή. Και είναι στο +1 από την πέμπτη θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο. 

Εκτός του τραυματία επιθετικού της Γκουστάβο Κοουτίνιο, πρώτου σκόρερ της, που θα μείνει εκτός περίπου δύο εβδομάδες ακόμη, επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Λούκας Γκαζάλ..  

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στους τελευταίους αγώνες της

*Εχει 4/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια 

*Εχει 6/8 over 2,5 στους τελευταίους αγώνες της

**Εχει 9/12 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 10/12 G/G εκτός έδρας

Ζουβεντούδε-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ