*4η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Copa Libertadores. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στην επόμενη φάση του θεσμού. Η τρίτη συνεχίζει στο Copa Sudamericana.

Στον πρώτο γύρο: Ατλέτικο Παραναένσε-Ατλέτικο Μινέιρο 2-1

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους και για το πρωτάθλημα πριν λίγο καιρό σε αυτό το γήπεδο, με την Ατλέτικο Μινέιρο να κερδίζει με 2-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Libertadores

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ (Βραζιλία)                        

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Κοριτίμπα με πέναλτι του Χουλκ στο 90ο λεπτό, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από πέναλτι του Ρόμπσον στο 13’. Ισοφάρισε με τον Χιοράν στο 37’ και παρόλο που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 55’, χρειάστηκε να γλιτώσει από το δοκάρι της σε μία περίπτωση, πριν κερδίσει το πέναλτι και πάρει τη νίκη στο τέλος. 

Η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε με γκολ προς τα τελευταία λεπτά εκτός έδρας την Κοριτίμπα, με 1-2, πετυχαίνοντας τέταρτη σερί νίκη, όσες έχει και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της. Γενικώς στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή φέτος ως τώρα, με 12 νίκες σε 15 αγώνες, μία εκ των οποίων και απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Αλλά έχει και δύο ήττες, η μία στον θεσμό για τον οποίο παίζει απόψε.  

Στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας της τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην τέταρτη θέση του, στο -5 από την κορυφή. Αλλά αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες, μάλλον πρέπει να κερδίσει το σημερινό της παιχνίδι. 

Εγινε καλά και επιστρεφει ο επιθετικός Παουλίνιο παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Οτάβιο (ΜΕ), Πεντρίνιο (ΕΠ), Ντόντο (ΑΜ),Ιγκόρ Ραμπέλο (ΑΜ), Αράνα (ΑΜ), Αλαν (ΜΕ), Αλαν Κάρντετς (ΕΠ).

Ατλέτικο Μινέιρο Στατιστικά

*Εχει 5/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 11/15 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 8/15 G/G εντός έδρας

*Εχει 8/15 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (Βραζιλία) 

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Παραναένσε έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Μπραγκαντίνο με το πρώτο τέρμα να το δέχεται από τον Εντουάρντο Σάσα στο 16’, έχασε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, πριν δεχθεί και δεύτερο τέρμα από τον Μπόρμπας στο 86ο λεπτό. 

Η Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε από την Μπραγκαντίνο με 2-0 εκτός έδρας, αν και έπαιξε με αρκετές απουσίες, ξεκουράζοντας κάποιους βασικούς για τη σημερινή αναμέτρηση.Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες, δύο εκ των οποίων ήταν μακριά από την έδρα της. 

Εμεινε λίγο περισσότερο πίσω στο εθνικό πρωτάθλημα, στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -6 από την κορυφή και στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Αλλά είναι πρωτοπόρος του ομίλου σε αυτόν τον θεσμό, όπου πέρυσι έφτασε ως τον τελικό, και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση της στη φάση των “16”.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μαρσέλο Σιρίνο (ΕΠ), Ρομιούλο (ΕΠ), Λέο Τσιταντίνι (ΜΕ), αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που προέκυψε ήταν κάποιες ενοχλήσεις του έμπειρου μέσου Φερναντίνιο που τον άφησαν εκτός αποστολής.  

Ατλέτικο Παραναένσε Στατιστικά

*Εχει 6/8 G/G μαζί με over 2,5 στους τελευταίους αγώνες της

*Εχει 9/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/15 N/G εκτός έδρας

Ατλέτικο Μινέιρο-Ατλέτικο Παραναένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ