*33η αγωνιστική (προτελευταία)

*Στον πρώτο γύρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε 3-0

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΑΛΚΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (6-0) από την Μπάγερν Μονάχου. Δύο γκολ πέτυχε ο Γκνάμπρι (50′, 65′), από ένα οι Μούλερ (21′), Κίμιχ (29′ πεν.), Τελ (80′) και Μαζράουϊ (90+2′).

Γνώριζε καλά από πριν τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε στην έδρα της Μπάγερν, από την οποία δέχτηκε συνολικά έξι γκολ χωρίς να καταφέρνει να απαντήσει. Ήττα (με διασυρμό) εντός προγράμματος για τη Σάλκε που υποχώρησε εκ νέου στην επικίνδυνη ζώνη της Μπουντεσλίγκα, μετά τη νίκη της Μπόχουμ επί της Άουγκσμπουργκ.

Το έργο της, τουλάχιστον για απευθείας παραμονή, είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν αναλογιστούμε πως μετά τη σημερινή αναμέτρηση φιλοξενείται στην έδρα της Λειψίας. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οι “βασιλικοί μπλε” θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τιμωρημένου αρχισκόρερ Μπούλτερ (έντεκα γκολ, τα οχτώ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος). Προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, γνώρισαν μόλις μία ήττα σε επτά από τη Λεβερκούζεν (3-0) την 1η Απριλίου (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες).

ΣΑΛΚΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Μάιντς. Σκόραραν οι Καμάντα (18′ πεν.), Μπούτα (40′) και Κολό Μουανί (59′).

Πετώντας στο καναβάτσο τη Μάιντς (3-0 εντός) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης διατηρήθηκε ζωντανή για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 2-0 με γκολάρα του Μπούτα και “καθάρισε” την μπουγάδα με τον συνήθη ύποπτο Κολό Μουανί. Ύψωσε ανάστημα όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Τραπ (τρεις αποκρούσεις).

Το εν λόγω αποτέλεσμα έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί δέκα αγωνιστικών (0-5-5) που “έτρεχαν” οι “αετοί”, εκτός έδρας γνώρισαν τέσσερις σερί ήττες σε κάθε μία από τις οποίες δέχτηκαν τουλάχιστον από τρία γκολ. “Κρίνονται πολλά και για τις δύο ομάδες, περιμένω μία έντονη αναμέτρηση”, ανέφερε ο προπονητής Γκλάσνερ που, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΚΕ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ