*38η αγωνιστική (τελευταία)

*Στον πρώτο γύρο: Άσκολι – Ρετζίνα 0-1

*Με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων Ρετζίνα και Άσκολι μπορούν να κερδίσουν θέση στα πλέι οφ ανόδου.

*2-3 γκολ στα 9/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΡΕΤΖΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Μπάρι. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φολορούνσο στο 45′.

Παρά την τιμωρία πέντε βαθμών που της επιβλήθηκε για οικονομικές ατασθαλίες, η Ρετζίνα παραμένει ζωντανή για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, ωστόσο τίποτα δεν είναι στο χέρι της. Ακόμα κι αν κερδίσει την Άσκολι θα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πετύχει τον στόχο της.

Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Μπάρι, από την οποία επέστρεψε με άδεια χέρια (1-0). Πανηγύρισε δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στο “Oreste Granillo”, στο οποίο έχει απολογισμό 1-3-2 σε έξι αναμετρήσεις με την Άσκολι (σ.σ. σκόραρε στις πέντε). Τιμωρημένοι οι Τσίονεκ, Μενέζ και Κρίσετιγκ.

ΡΕΤΖΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 17/18 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΣΚΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Κοζέντσα. Μόλις στο 2′ ο Ντ’ Οράτσιο έκανε το 1-0. Απάντησαν οι γηπεδούχοι με Μπούσελ στο 36′. Με δέκα ολοκλήρωσε η Κοζέντσα (Βαϊσάνεν 90+4′).

Την ευκαιρία να κρατάει την τύχη στα χέρια της για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου έχασε η Άσκολι την προηγούμενη βδομάδα, πετώντας δύο βαθμούς με την Κοζέντσα στο “Cino e Lillo Del Duca” (1-1). Έφτασε μία ανάσα από το 2-1 στο 85′ όταν ο Λουνγκόγι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, νωρίτερα ανάγκασε σε έξι αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Χωρίς νίκη παραμένουν οι “τρυποκάρυδοι” σε τέσσερις εξόδους τους με απολογισμό 0-1-3, στις τρεις δέχτηκαν τουλάχιστον από δύο γκολ. “Το μέλλον της Άσκολι και όλων γύρω από αυτή εξαρτάται από το ματς κόντρα στη Ρετζίνα”, είπε ο προπονητής Μπρέντα. Την ποινή τιμωρίας του εξέτισε ο Κολοκόλο.

ΑΣΚΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΡΕΤΖΙΝΑ – ΑΣΚΟΛΙ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ