*35η αγωνιστική

*Η Ντιζόν είναι αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Αμιάν σε επίπεδο πρωταθλήματος (3-2-0).

*Στον πρώτο γύρο: Αμιάν – Ντιζόν 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΤΙΖΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ανεσί. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 86’, ισοφάρισε με τον Σουμαρέ στο 88’.

Σε καλή κατάσταση από τότε που άλλαξε προπονητή, το 1-1 με την Ανεσί πάντως δεν την αφήνει ευχαριστημένη. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε πιο καθαρές ευκαιρίες για να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Καλύτερο ποιοτικά το δεύτερο 45λεπτο, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, παρότι δέχθηκε το γκολ σε κρίσιμο σημείο, αντέδρασε άμεσα και έφερε το ματς στην ισορροπία δύο λεπτά αργότερα.

Συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων αήττητη η Ντιζόν, με τον Ντουπρά στον πάγκο έχει δείξει σημαντική βελτίωση και παλεύει στα ίσα για τη σωτηρία της. Αυτή τη στιγμή είναι στο -3 από τη σωτηρία και το “τρίποντο” κόντρα στην Αμιάν είναι το μοναδικό ζητούμενο. Τα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της ήρθαν Under 2.5. Εξέτισε ο χαφ Τιουνέ.

ΝΤΙΖΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 11/14 πρόσφατα παιχνίδια.

*N/G τα 10/15 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στη Σοσό. Το γκολ ο Ιλενικχένα στο 76’.

Έβγαλε αντίδραση την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε 1-0 της Σοσό και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Δημιούργησε διπλάσιες σχεδόν τελικές από την αντίπαλο στο παιχνίδι, βρήκε τον τρόπο να μπει σε θέση οδηγού στο ματς και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ντεκάν, είχε προηγηθεί τριάδα αγώνων που αγνοούσε το “τρίποντο” (0-1-2), παρέμεινε στην 12η θέση, με 44 βαθμούς είναι στο +7 απ’ τα “κόκκινα” και δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει, αφού υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν. Αγνοεί το “τρίποντο” στις έξι πρόσφατες εξόδους της (0-2-4), στις τέσσερις εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Επανέρχεται ο εξτρέμ Λεοτέ.

ΑΜΙΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα τρία τελευταία ματς.

Ντιζόν – Αμιάν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ