*Πλέι οφ πρωταθλητή, 8η αγωνιστική

*Στην κανονική διάρκεια: Κραϊόβα – Φαρούλ 4-3 και Φαρούλ – Κραϊόβα 2-1

*Στον Α’ γύρο: Φαρούλ – Κραϊόβα 3-2

*Χωρίς ισοπαλία η μεταξύ τους προϊστορία (4-0-3).

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

ΚΡΑΪΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε όρθια στην έδρα της πρωταθλήτριας Κλουζ και ενδεχομένως να άξιζε καλύτερης τύχης, αλλά τελικά περιορίστηκε στο τελικό 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 66′, αλλά κατάφερε να απαντήσει άμεσα (69′).

Η Κραϊόβα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι απέναντι στην Κλουζ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, ίσως γιατί δεν ήταν όσο επιθετική θα έπρεπε. Σκοράρει πολύ λίγο σε σύγκριση με τον μεγάλο αριθμό ευκαιριών που δημιουργεί, αυτό είναι που δεν την έχει αφήσει να αναρηχηθεί περισσότερο στην βαθμολογία  Ο Εντόνγκ και ο Σίλβα δεν θα επιστρέψουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Βατατζέλου και ο Μπάνκου έχουν τραυματιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κραϊόβα Στατιστικά

*Τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΑΡΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εμφάνιση πολλών αστέρων, αφού σκόρπισε την Ραπίντ με 7-2 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Σκόραρε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, η αντίπαλος μείωσε προσωρινά στο δεύτερο αλλά σχεδόν άμεσα σκόραρε άλλες τρεις φορές! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο πριν το 90′.

Η Φαρούλ απέχει τρία παιχνίδια από έναν τίτλο που κανείς δεν περίμενε. Η ομάδα του Χάγκι βρίσκεται στο +3 από την Στεάουα και το πλεονέκτημα ότι μπήκε στα play-off χωρίς να επωφεληθεί από τη βαθμολόγηση. Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την ίδια είναι ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν πάρει μόνο τρεις βαθμούς στα τρία τελευταία ματς. Μοναδική προϋπόθεση είναι να κερδίσει την Στεάουα στον επόμενο γύρο, όπως έκανε δύο φορές στην κανονική περίοδο.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο αρχηγός Λάρι, το ίδιο και ο σκόρερ Μπαλούτα. Ταλαιπωρείται από ίωση ο Μαζιλού. Οι Ποπέσκου, Γκουστάβο και Μοράρ δεν είναι επίσης διαθέσιμοι. 

Φαρούλ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΚΡΑΪΟΒΑ – ΦΑΡΟΥΛ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ