13η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Εσπανιόλα στα 7 τελευταία εντός (4-3-0) με αντίπαλο τη Λα Καλέρα.

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ο’Χίγκινς. Ο Ουρίμπε (23’) άνοιξε το σκορ για την Εσπανιόλα και ο Μπελμάρ (55’) ισοφάρισε για την Ο’Χίγκινς.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία ο βαθμός με την Ο’Χίγκινς στις 30 του Απρίλη, παρότι διέκοψε νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Σε ανοδική τροχιά οι “ισπάνος” από το ξεκίνημα του Μάρτη, ηττήθηκαν μόνο από τη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Ουατσιπάτο.

Στην Ρανκάγκουα προηγήθηκε μετά από έξυπνο κλέψιμο στη μεσαία γραμμή και ιδανικό transition, ενώ στο κλείσιμο του ημιχρόνου έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμά της. Απείλησε πρώτη και στο δεύτερο μέρος, αλλά η άμυνά της ξεχάστηκε σε κάθετη μπαλιά στην καρδιά της για την ισοφάριση. Ανοιχτός ο ρυθμός στο φινάλε, πολλές οι ημιτελείς προσπάθειες.

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κόλο Κόλο.

Επιστροφή στις ισοπαλίες για τη Λα Καλέρα, η “λευκή” με την περσινή πρωταθλήτρια στις 28 του Απρίλη ήταν 7η στα 12 πρώτα παιχνίδια της σεζόν! Δίκαιο ως αποτέλεσμα σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με όρεξη εκατέρωθεν, αλλά και πολλές ημιτελείς προσπάθειες.

Δεν το φοβήθηκε το παιχνίδι η ομάδα του Αμέλι, αλλά της έλειψε και πάλι η αποτελεσματικότητα, το καθαρό μυαλό κοντά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Μοναδική της νίκη από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά ήταν το διπλό στην τελευταία έξοδο στο Ταλκαουάνο, όταν κατάφερε να ρίξει από την κορυφή την Ουατσιπάτο (2-3) πραγματοποιώντας την πιο πλήρη επιθετική της εμφάνιση. Έχει το υλικό να σκοράρει πιο συχνά και μάλλον είναι θέμα χρόνου να αυξήσει την παραγωγικότητά της.

ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ