*3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η πρώτη κάθε ομίλου περνάει απευθείας στους «16» του θεσμού, η δεύτερη θα παίξει αγώνες play offs με τις τρίτες των ομίλων του Copa Libertadores για να περάσει στη φάση των «16».

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν πέρυσι για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Εστουδιάντες να πετυχαίνει δύο νίκες, χωρίς να σκοράρει σε καμία εξ αυτών.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Η Μπραγκαντίνο έχασε πολύ εύκολα με 0-3 εντός έδρας από την Κρουζέιρο, με το πρώτο τέρμα να το δέχεται μόλις στο πρώτο λεπτό από τον Ραμίρο. Και στο 27’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, κάτι που της κόστισε και το πλήρωσε με ένα ακόμη γκολ που δέχθηκε, από τον Τζιλμπέρτο στο 64’. Στο 79’ αποβλήθηκε και άλλος παίκτης της, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τρίτο τέρμα από τον Μπρούνο Ροντρίγκες στο 87’.

Η Μπραγκαντίνο έχασε ξανά, έπειτα από πέντε αγώνες, με 0-3 εντός έδρας από την Κρουζέιρο, με αυτή να είναι η πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε αγώνες που δεν είχε χάσει και η πρώτη εντός έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έξι παιχνίδια χωρίς ήττα.

Επίσης ήταν η πρώτη της ήττα στο εθνικό πρωτάθλημα, εκεί που έχει ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν, έχοντας και μία νίκη και μία ισοπαλία. Αντιθέτως στο Κόα Σουνταμερικάνα έχει 2/2 νίκες ως τώρα στον όμιλο της, μαζί με την σημερινή της αντίπαλο, ισοβαθμώντας στην κορυφή του, έχοντας σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση, αφού οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου δεν έχουν ούτε βαθμό ως τώρα!

Απουσιάζουν οι τραυματίες Νάτσο Λακιντάνα (ΕΠ), Λέο Ορτίζ (ΑΜ), Λουάν Καντίντο (ΑΜ), Λούκας Κούνια (ΑΜ), Ραούλ (ΜΕ), Βιτίνιο (ΕΠ) και ο αμυντικός Κέβιν είναι εκτός ομάδας όσο ερευνάται για μία υπόθεση. Επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική κάτω των 20 ετών, ο μέσος Μπρουνίνιο.

Μπραγκαντίνο Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/10 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (Αργεντινή)

Προηγούμενο ματς: Η Εστουδιάντες κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Πλατένσε, ανοίγοντας το σκορ με τον Μέντεζ στο 3’, πριν ο Μποσέλι στο 31’ κάνει το 0-2, με την αντίπαλο της απλά να μειώνει με τον Ταμπόρντα στο 40ο λεπτό.

Η Εστουδιάντες κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Πλατένσε, πετυχαίνοντας τέταρτη σερί νίκη, έβδομη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις σερί νίκες, πέντε σε οκτώ αγώνες φέτος, έχοντας γνωρίσει μόνο μία ήττα εκτός, από την Χιμνάσια Λα Πλάτα, η οποία είναι και η τελευταία της μέχρι στιγμής.

Σιγά – σιγά ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα της Αργεντινής, ούσα πλέον στην 5η θέση του, αλλά στο -10 από την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ, έπειτα από την διεξαγωγή 14 αγωνιστικών.

Τιμωρημένος είναι ο αρχηγός της και βασικός γκολκίπερ Μαριάνο Αντουχάρ, αν και ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για ψυχολογικούς λόγους.

Εστουδιάντες Στατιστικά

*Εχει 5/8 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*Εχει 5/8 under 2,5 εκτός έδρας

Μπραγκαντίνο-Εστουδιάντες στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ