32η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια

* Αήττητη η Αντάλιασπορ στα 10 τελευταία μεταξύ τους (8-2-0)!

* Στο 1ο γύρο (06/11): Αντάλιασπορ – Καραγκιουμρούκ 4-2

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με τη Γαλατασαράι. Ο Ακτούρκογλου (3’) άνοιξε το σκορ για τη Γαλατά, αλλά οι Ντιάν (18’) και Μπορίνι (26’ & 30’) ανέτρεψαν το σκορ για την Καραγκιουμρούκ. Ο Ολιβέιρα με πέναλτι (45+1’) μείωσε, ο Ικάρντι έχασε πέναλτι στο 67’ και ο Μποεΐ (80’) ισοφάρισε.

Συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση η Καραγκιουμρούκ, από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας για το 2023, με μόλις μία ήττα στο έτος από τη Φενέρ (1-2), την Κυριακή άγγιξε ένα εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου.

Καθρέφτης της αγωνιστικής της εικόνας το ματς με τη Γαλατά. Επιβεβαίωσε ξανά τις επιθετικές της αρετές με τους Ντιάν και Μπορίνι να φτάνουν τα 20 γκολ έκαστος στην σεζόν! Νέος παράγοντας ο νεοφερμένος Λομπζανίτζε που δημιούργησε δύο γκολ. Η άμυνά της όμως παραμένει ευάλωτη και ήταν τυχερή που γλίτωσε μόνο με τρία τέρματα παθητικό, παρότι είχε την πολυτέλεια να παίξει σε χαμηλά μέτρα.

Επιστρέφουν από τιμωρία οι Βιβιάνο (κίπερ), Σουκούροφ (μέσος), αντιθέτως συμπλήρωσε κάρτες ο Νίκολας (μέσος). Αμφίβολοι οι Ιταλοί μέσοι Ρίτσι, Μπερτολάτσι, με τον πρώτο να χάνει το προηγούμενο παιχνίδι και τον δεύτερο να τραυματίζεται σε αυτό. Ασήμαντες οι έτερες απουσίες τραυματισμών.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από την Σίβασπορ. Ο Γιαταμπαρέ έκανε το 0-1 στο 4ο λεπτό, ο Γκραντέλ με πέναλτι (22’) πέτυχε το δεύτερο γκολ της Σίβασπορ και ο Λάρσον μείωσε για την Αντάλιασπορ στο 48’.

Διεκόπη το νικηφόρο σερί (4/4) της Αττάλειας τη Δευτέρα κι έχασε την ευκαιρία να ξεμπλέξει με την ουρά, αν και δεν αναμένεται να κινδυνεύσει σοβαρά με την απόσταση (+6) που έχει και την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά.

Άδικη εν μέρει η ήττα από την Σίβασπορ, πλήρωσε την ανασταλτική της αφέλεια στο ξεκίνημα του αγώνα και στην συνέχεια ξόδεψε αρκετές ευκαιρίες για να επιστρέψει. Από τραγικό λάθος γύρισμα προήλθε το 0-1, με συγκυριακό πέναλτι έγινε το 0-2, σε ένα προβληματικό ξεκίνημα όμως δίχως άλλο, αφού η Σίβασπορ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα. Απάντησε στα δοκάρια η Αντάλιασπορ και εντυπωσίασε με την παραγωγικότητά της, αλλά όχι με την αποτελεσματικότητα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αμφότερες οι ομάδες άξιζαν περισσότερα γκολ.

Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του βασικού στόπερ Ουζουνχάν, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για σήμερα. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κουντριάσοφ (στόπερ), Μεχμέντι (φορ), αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Καραγκιουμρούκ – Αντάλιασπορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ