*32η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι 10/11 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Η Ναντ νίκησε τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Τρουά.

*Στον πρώτο γύρο: Τρουά – Ναντ 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Οσέρ. Έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 5’, δέχθηκε το 2-0 στο 43’, μείωσε με τον Μοχάμεντ στο 55’.

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, συμπλήρωσε παραπάνω από δύο μήνες μακριά απ’ τις επιτυχίες, την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε 2-1 από την Οσέρ. Υπέπεσε σε πέναλτι νωρίς στο ματς και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και το 2-0 πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, μείωσε, έψαξε με αξιώσεις την ισοφάριση, αλλά έπεσε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ.

Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Καμπουαρέ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-2 με τη Μονακό, συμπλήρωσε οκτάδα αγώνων που αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-3-5), υποχώρησε στην 15η θέση, στο +2 από την τελευταία τετράδα. Κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες με την παραμονή της κι ενώ την ερχόμενη εβδομάδα παίζει τον τελικό Κυπέλλου με την Τουλούζ (29/04). Δεν κέρδισε κανένα απ’ τα τέσσερα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος (0-2-2), στα δύο εξ αυτών έμεινε άσφαιρη.

Τιμωρημένος ο στόπερ Ζιροτό.

ΝΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 8/10 τελευταία ματς.

*G/G τα 8/11 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Μαρσέιγ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2’, δέχθηκε το 2-0 στο 40’ και το 3-0 στο 64’. Η Τρουά μείωσε με τον Μαμά Μπαλντέ στο 90’+1’.

Πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο και οδεύει ολοταχώς προς τη Ligue 1 μετά τη δίκαιη ήττα στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ. Υπό πίεση με το… καλημέρα, πίσω στο σκορ στο δίλεπτο, έκανε πολλά… νερά στα μετόπισθεν, δεν απέφυγε το 2-0, αν και με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να χάνει με μεγαλύτερο σκορ. Το 3-0 στο δεύτερο μέρος έβαλε τέλος στα όνειρά της για κάτι θετικό, πέτυχε απλά το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Τρουά, είχαν προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 από την Οσέρ και το εντός έδρας 2-0 από την Κλερμόν, συμπλήρωσε 14 αγωνιστικές που αγνοεί το “τρίποντο” (0-3-11) και σιγά σιγά θα πρέπει να ετοιμάζει… βαλίτσες για τη Ligue 1, αφού είναι εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει απ’ το -10 στις επτά αγωνιστικές που υπολείπονται για το φινάλε. Αγνοεί τη νίκη στις οκτώ πρόσφατες εξόδους της (0-1-7).

ΤΡΟΥΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 7/11 πρόσφατα παιχνίδια.

*G/G τα 8/13 πρόσφατα παιχνίδια.

Ναντ – Τρουά στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ