*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με σκορ 1-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Εσπινόζα στο 80’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπάρλοου στο 90+17’.

Πάλεψε η Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ανώτερη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Κράτησε ανέπαφη την εστία της στο μεγαλύτερη μέρος του αγώνα, ενώ στα τελευταία λεπτά πήρε προβάδισμα στο σκορ, όμως οι καθυστερήσεις αποδείχθηκαν μοιραίες, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εντός αυτών.

Επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις και θέλει να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Είναι ανεβασμένη τελευταία, φαίνεται να βρίσκει ξανά ρυθμό, καθώς σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία, όμως τα προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι παραμένουν και μοιάζει ανήμπορη να τα λύσει, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα γκολ.

Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κολοράντο Ράπιντς με σκορ 0-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Ρούμπιο στο 68’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Κολοράντο Ράπιντς. Φάνηκε να έχει τον έλεγχο στο ματς, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της δεν κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ και διατηρώντας το ως το τελευταίο σφύριγμα.

Μια εμφάνιση που θα της φέρει το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν θέλει να κάνει, καθώς μετράει μόλις τρεις ισοπαλίες σε εφτά αναμετρήσεις μέχρι στιγμής. Μεγάλο της πρόβλημα η άμυνά της, αφού δέχεται συχνά γκολ, όμως ακόμα μεγαλύτερο είναι η επιθετική της γραμμή, αφού βρήκε δίχτυα μόλις σε δύο από τα εφτά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας.

Σπόρτινγκ Κάνσας Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς – Σπόρτινγκ Κάνσας στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ