33η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ινβερνές-Κόουβ Ρέιντζερς 4-1.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Κόουβ Ρέιντζερς-Ινβερνές 0-1.

*Αποτέλεσμα τρίτου γύρου: Ινβερνές-Κόουβ Ρέιντζερς 6-1.

ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Χάμιλτον με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λόνγκσταφ στο 57’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σμιθ με πέναλτι στο 62’.

Πάλεψε η Κόουβ Ρέιντζερς, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα από την έδρα της Χάμιλτον. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, στη συνέχεια υπέκυψε σε παράβαση εντός περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν.

Στενεύουν τα περιθώρια για κείνη, καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν και βρίσκεται στο -2 από τη Χάμιλτον. Πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να αποσπάσει βαθμούς για να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για παραμονή.

Κόουβ Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Άρμπροουθ, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σο στο 53’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αλαρντάις στο 78’. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Χέντερσον στο 79’.

Τέταρτη σερί νίκη για την Ινβερνές που μπαίνει σε τροχιά πλέι-οφ. Μέτριο πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη αποδείχθηκε αποτελεσματικότερη, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο, όμως το σκορ έμεινε απαράλλακτο.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα της Έιρ, ώστε να βρεθεί εντός τετράδας. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει με αυτοπεποίθηση και σκοράρει με συνέπεια, ενώ παράλληλα δείχνει σταθερότητα στο αμυντικό της κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην δέχεται με ευκολία γκολ.

Ινβερνές Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κόουβ Ρέιντζερς – Ινβερνές στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ