10η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 7/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Ντεπόρτες Λιμάτσε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το Βιγιαροέλ στο 20’, αλλά η Παλεστίνο γύρισε το παιχνίδι με Μπενίτες (51’), Σάλας (67’) και Ντάβιλα (87’). Στο 54’ η Λιμάτσε έμεινε με 10 παίκτες.

Δυσκολεύτηκαν οι “άραβες” στον 1ο γύρο του Κυπέλλου την Κυριακή απέναντι σε ομάδα της Β’ κατηγορίας. Βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αντέδρασαν μετά την ανάπαυλα, συνεπικουρούμενοι κι από την αποβολή των γηπεδούχων για να πάρουν την πρόκριση.

Ικανοποιητικό το ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα, τελευταίο τους δείγμα η δραματική εντός έδρας νίκη επί της Μαγκαγιάνες (3-2), σε ματς που προηγήθηκαν 2-0 νωρίς, αλλά χρειάστηκαν γκολ του αρχισκόρερ Ντάβιλα στο 90+2’ για να πανηγυρίσουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά η Παλεστίνο έπαιξε έξυπνα στις μεταβάσεις και δικαιούταν το “τρίποντο”.

Πέντε ημέρες αργότερα ηττήθηκε εύκολα στη Βραζιλία από την Φορταλέζα (4-0) για την πρεμιέρα του Sudamericana και την Τρίτη υποδέχεται την Εστουδιάντες Μέριδα για τη 2η αγωνιστική.

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-5) επί της Ουνιόν Μπελαβίστα. Ο Βαλένσια (10’) άνοιξε το σκορ για την Κομπρεσάλ, ο Βάσκες (12’) έκανε το 0-2 και στο 22’ αποβλήθηκε ο Αλαρκόν των φιλοξενούμενων. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μείωσαν οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο μέρος σκόραραν οι Σέσπεδες (48’) και Γκαρσία (81’ & 89’) για την Κομπρεσάλ.

Εύκολο το έργο της Κομπρεσάλ στον 1ο γύρο του Κυπέλλου την Κυριακή, πήρε την πρόκριση παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς απέναντι σε ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου.

Δεύτερη σερί νίκη μετά τον θρίαμβο επί της Κόλο Κόλο (3-1) στις 17 του Μάρτη. Μπήκε με ορμή η ομάδα του Ουέρτα στο ματς με την περσινή πρωταθλήτρια και κυριάρχησε τις μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο. Δικαίως πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα, με σχετική άνεση διαχειρίστηκε και το δεύτερο μέρος περιορίζοντας την επιθετική δράση των φιλοξενούμενων και παίζοντας έξυπνα στο transition. Είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ!

Άλλη ομάδα μακριά από το υψόμετρο του Ελ Σαλβαδόρ, στα 5 φετινά ταξίδια της έχει πάρει μόλις έναν βαθμό κι έχει δεχθεί 10 γκολ.

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ