*40η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κόλτσεστερ-Στίβενεϊτζ 1-1

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Προηγούμενο ματς: Η Στίβενεϊτζ έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στη Νορθάμπτον, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, από τέρμα του Απέρε μόλις στο πέμπτο λεπτό, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Ριντ στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Στίβενεϊτζ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Νορθάμπτον, σε ένα μεγάλο παιχνίδι κορυφής σχετικά με την απευθείας άνοδο. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Και στο γήπεδό της έχασε ξανά στον πιο πρόσφατο αγώνα, έπειτα από δύο σερί νίκες εκεί.

Διατηρείται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά είναι πλέον μόλις στο +2 από την τέταρτη Καρλάιλ, που βρίσκεται σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για άνοδο, έχοντας πάντως αγώνα λιγότερο από αυτήν! Και εξακολουθεί να είναι λίγο μακριά, στο +7 συγκεκριμένα, από την όγδοη που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς.

Ο μέσος Λιστ είναι ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ τραυματίστηκε και ο γκολκίπερ Ασμπι – Χάμοντ που θα απουσιάσει και πιο πρόσφατα χτύπησε και ο τερματοφύλακας Αντερσον, ενώ τελευταία απώλεια ήταν ο μέσος Κάμπελ που χτύπησε σε μία προπόνηση. Επίσης ο τεχνικός της, Στιβ Εβανς, είπε πώς έχουν και άλλα προβλήματα και πιθανόν να λείψουν κάποιοι καλοί παίκτες, χωρίς να τους κατονομάσει.

Στίβενεϊτζ Στατιστικά

*Εχει 10/19 over 2,5 εντός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 15/24 N/G εντός έδρας, 12/19 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στη Νιούπορτ σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο, χωρίς τη μεγάλη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες.

Η Κόλτσεστερ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Νιούπορτ, φέρνοντας τρίτη συνεχομένη ισοπαλία, παραμένοντας για όγδοη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Και δεν κερδίζει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας, έχοντας δύο ήττες σε αυτό το διάστημα.

Βρίσκεται πάντα χαμηλά, στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με τέτοια διαφορά τερμάτων που να θεωρείται απόσταση ασφαλείας η συγκεκριμένη.

Εκτός του μέσου Τζατζ που δεν θα παίξει ξανά την φετινή αγωνιστική περίοδο, πιο πρόσφατα τραυματίστηκαν ο τερματοφύλακας Χόρνμπι, ο αμυντικός Ντάλισον και ο μέσος Σκούσε που θα λείψουν σίγουρα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του μέσου Ασλεϊ που χτύπησε και έχασε το προηγούμενο παιχνίδι.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Εχει 9/10 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/9 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

* Εχει 12/21 under 2,5 εκτός έδρας, 10/18 στο πρωτάθλημα

Στίβενεϊτζ-Κόλτσεστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ