*2η αγωνιστική των πλέι άουτ

*Στην κανονική διάρκεια: Τιρόλ – Βόλφσμπεργκερ 1-3, Βόλφσμπεργκερ – Τιρόλ 1-2

*GG & over 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΙΡΟΛ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Άλταχ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπίσοφ στο 59′.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ η Τιρόλ, επιστρέφοντας με άδεια χέρια από την έδρα της Άλταχ (1-0). Είχε τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η κορυφαία στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους με τον Τούρνβαλντ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (56′).

Τέταρτη σερί ήττα για την Τιρόλ, δεν σκόραρε στις τρεις τελευταίες κι αγνοεί τη νίκη από τις 11 Φεβρουαρίου, όταν είχε επικρατήσει της σημερινής αντιπάλου της Βόλφσμπεργκερ (2-1 εκτός). Δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ στις 5/7 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές (2-1-4). Διαθέσιμοι και πάλι οι Οκουνγκμπόουα και Σκρμπο.

ΤΙΡΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Ριντ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μαλόουν στο 75′.

Στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά πλέι οφ μείωσε η Βόλφσμπεργκερ προσπερνώντας το εμπόδιο της Ριντ (1-0 εντός). Μοιρασμένη η μεταξύ τους αναμέτρηση, παρουσιάστηκε πιο απειλητική και δικαιώθηκε με τον Μαλόουν στο 75′, βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (0-1-3).

Στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές η Βόλφσμπεργκερ πανηγύρισε πέντε νίκες, στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σκόραρε στις οχτώ, κράτησε το μηδέν μόλις σε τρεις. Στην τελευταία επίσκεψή της στην έδρα της Τιρόλ επικράτησε με 3-1 στις 28 Αυγούστου 2022. “Η Τιρόλ είναι μία ποιοτική αντίπαλος, θα πρέπει να φτάσουμε στα όρια μας για να την κερδίσουμε”, είπε ο προπονητής Σμιντ.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΤΙΡΟΛ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ