Ημιτελική φάση

*Γειτονικό ντέρμπι της χώρας των Βάσκων.

*Δεύτερος αγώνας της σειράς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. 

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Α’ ματς: Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 | Στο πρωτάθλημα: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Χετάφε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η Αθλέτικ είχε την υπεροχή στην κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Μακρινά σουτ και στημένες φάσεις έφεραν και τις μεγαλύτερες απειλές μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά χωρίς επιτυχία.  

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο απέτυχε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και “κόλλησε” στην ισοπαλία με αντίπαλο την Χετάφε (0-0) στο “Σαν Μαμές”. Δεν είναι στην ιδανική αγωνιστικά κατάσταση το τελευταίο διάστημα, είναι ενδεικτικό ότι έχει σημειώσει μόλις μία νίκη, εκείνη επί της Βαγιαδολίδ με σκορ 1-3, εκτός έδρας, πριν από τη διακοπή. Αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία τότε, ύστερα από από πέντε αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με απολογισμό μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Έπαιξε με αλλαγές ο Βαλβέρδε στο ματς πρωταθλήματος, γιατί προέχει το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου, καθώς η Αθλέτικ έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο θα της δώσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, χωρίς να την ενδιαφέρει η κατάταξη στο Λα Λίγκα. “Κρίνεται η πρόκριση και πρέπει να παίξουμε για να το κερδίσουμε από την αρχή”, δήλωσε ο προπονητής της Αθλέτικ. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι στην αποστολή οι Άντερ Ερέρα και Ουνάι Σιμόν, όμως δε θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Ο Βάσκος κίπερ ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο επόμενο παιχνίδι, μιας και ο Αγιρεθαμπάλα είναι αυτός που αγωνίζεται στο Κύπελλο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λέκουε, Μορθίγιο.  

Αθλέτικ Μπιλμπάο Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/15 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας, χωρίς τέρματα, εναντίον της Μαγιόρκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η Μαγιόρκα απείλησε πρώτη και το έψαξε περισσότερο, όμως δεν είχε κλασική ευκαιρία. Στο 69’ αποβλήθηκε ο Κοπέτε για τους γηπεδούχους, η Οσασούνα είχε δύο καλά μακρινά σουτ στο φινάλε. 

Η Οσασούνα πήγε για το θετικό αποτέλεσμα στις Βαλεαρίδες Νήσους, στην αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα (0-0) και έφυγε με την ισοπαλία. Έβγαλε την τρόπον τινά, αγγαρεία η ομάδα του Αρασάτε, καθώς είναι δεδομένο ότι είχε στραμμένο το ενδιαφέρον της στον σημερινό ημιτελικό με την Αθλέτικ για το Κόπα ντελ Ρέι. Συνολικά, δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τελευταία επιτυχία, ήταν το 1-0 στο “Σαδάρ” εναντίον της ομάδας του Βαλβέρδε. “Έχουμε την υποχρέωση να το παλέψουμε και το πάθος για να το πετύχουμε”, δήλωσε ο Γιακόμπα Αρασάτε, αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό. Οπαδοί έδωσαν το “παρών” στην τελευταία προπόνηση των “Ροχίγιος” για να τονώσουν το ηθικό των παικτών, ώστε να προκριθούν σε τελικό Κυπέλλου, 18 χρόνια μετά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι στην αποστολή και οι Ρουμπέν Πένια, Τσίμι Άβιλα που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τελευταία, εξέτισε και ο Μπράσανατς συγκριτικά με το ματς πρωταθλήματος.  

Οσασούνα Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 12/19 ματς εκτός έδρας

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ