*2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Στην κανονική διάρκεια: Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 1-0.

*Ο Ιωνικός κέρδισε στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Στα τέσσερα πρόσφατα μεταξύ τους ματς υπήρξε νικητής, τα δύο ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-0, τα δύο με 3-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

Ιωνικός

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο φινάλε του αγώνα.

Μόνο οι νίκες μπορούν να βγάλουν τον Ιωνικό από τη δύσκολη θέση και από αυτή την άποψη, η πρεμιέρα του στα πλέι άουτ δεν ήταν επιτυχημένη. Ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε μία αναμέτρηση που δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στον αντίποδα, δέχθηκε δύο τέρματα στις λιγοστές ευκαιρίες που έφτιαξαν οι γηπεδούχοι και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Σήμερα, στην έδρα του καλείται να κάνει επανεκκίνηση. Τον Αστέρα Τρίπολης, άλλωστε, κέρδισε η ομάδα από τη Νίκαια την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με 1-0. Εκείνη αποτελεί και τη μοναδική νίκη που έχει σημειώσει στα έξι τελευταία παιχνίδια του ο Ιωνικός. Στα πέντε υπόλοιπα, μέτρησε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, χωρίς να κατορθώσει καν να σκοράρει.

Δύο νίκες μετρά στα τρία πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό του, αμφότερες με το ίδιο σκορ, 1-0, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπως προαναφέρθηκε, και τον Άρη, ενώ έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ.

Ιωνικός Στατιστικά

*No Goal τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

*Μετρά τρία σερί εντός έδρας No Goal και Under 2.5

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Αστέρας Τρίπολης

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Αστέρας προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 34’, ισοφαρίστηκε στο 50’, πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Άλβαρες στο 90΄.

Δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης, του έλειψε η σταθερότητα και στα πλέι άουτ ρεαλιστικό στόχο δεν έχει, καθώς θεωρείται απίθανο να κινδυνέψει. Ξεκίνησε, πάντως, με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη συγκεκριμένη διαδικασία, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στην Τρίπολη.

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άξιζε τη νίκη, έστω και αν χρειάστηκε ένα τέρμα στο 90ο λεπτό για να την πάρει. Πανηγύρισε, ταυτόχρονα, το πρώτο του τρίποντο μετά από έξι αγώνες, στους οποίους μέτρησε δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Ιδιαίτερα προβληματικός μακριά από την έδρα του, δεν έχει πανηγυρίσει διπλό στη φετινή Stoiximan Super League, σε 13 εξόδους ο απολογισμός του αποτελείται από πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ σκόραρε μόλις επτά φορές.

Αστέρας Τρίπολης Στατιστικά

*2-3 γκολ το σύνολο τερμάτων στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς του.

*Δεν έχει σκοράρει στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ