2η αγωνιστική

*Προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Πενήντα τρεις ομάδες χωρίστηκαν σε δέκα ομίλους, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες αυτών. Η Γερμανία προκρίθηκε αυτόματα στα τελικά ως οικοδέσποινα και η Ρωσία αποκλείστηκε λόγω των εχθροπραξιών με την Ουκρανία.

*Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στα προκριματικά του Euro 2008, με το παιχνίδι στην Ισλανδία να λήγει ισόπαλο 1-1 και το Λιχτενστάιν να επικρατεί στην έδρα του με 3-0.

*Αήττητη η Ισλανδία στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο το Λιχτενστάιν, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

*Over 3.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 από την Πορτογαλία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο μόλις λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 47′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 63′.

Ακόμη μια ήττα πρόσθεσε στον απολογισμό του το Λιχτενστάιν, φτάνοντας τις 14 διαδοχικές σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του υπηρεσιακού Ρενέ Πάουριτς φιλοξενήθηκε από την Πορτογαλία, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 4-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς δεν είχε την ποιότητα για να σταθεί επάξια κόντρα στους πολύ καλύτερους Ίβηρες, οι οποίοι έκαναν ότι ήθελαν και έφτασαν σε αυτή την ευρεία νίκη.

Ξεκίνησε έτσι με το αριστερό την πορεία του σε αυτά τα προκριματικά. Θα πρέπει να γυρίσουμε στον Οκτώβριο του 2020 για να δούμε την τελευταία νίκη που πανηγύρισε, όταν και είχε επικρατήσει με 1-2 του Λουξεμβούργου, σε φιλικό προετοιμασίας. Έκτοτε, σε 26 συνολικά παιχνίδια, υπέστη 23 ήττες. Επιπλέον, σκόραρε μόλις ένα τέρμα στα 14 πιο πρόσφατα εξ αυτών.

Εθνική Λιχτενστάιν Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μπουσέ (Βαντούζ), Όσπελτ (Ντόρνμπιρν), Λο Ρούσο (Φράιενμπαχ) – Αμυντικοί: Γιλντίζ (Έσεν/Μάουρεν), Σ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μαλίν (Ρανκβάιλ), Χόφερ (Σόλοτουρν), Μάρξερ (Γκούμλιγκεν), Τράμπερ (Βαντούζ), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς) – Μέσοι: Χάλσερ (Βαντούζ), Βίσερ (Βαντούζ), Σέλε (Σουρ), Μάιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Φρόμελτ (Κόσοβα Ζυρίχη), Μπελ (Έσεν/Μάουρεν), Λούχινγκερ (Βαντούζ), Λόρεντς (Βαντούζ), Νέτσερ (Βαντούζ ΙΙ) – Επιθετικοί: Νόα Φρικ (Μόντλινγκεν), Καρντεσόγλου (Νέντσινγκ), Γκάσνερ (Ντόρνμπιρν)

Λιχτενστάιν Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Βρέθηκε πίσω στο 14ο λεπτό, δεχόμενη και ένα δεύτερο στο 40′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 63ο λεπτό.

Με άδεια χέρια έφυγε από τη Ζένιτσα η Ισλανδία, στην πρεμιέρα των προκριματικών. Για την ακρίβεια, την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Άρναρ Βίνταρσον φιλοξενήθηκε από τη Βοσνία, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (2-0), ενώ παρότι πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στο δεύτερο μέρος, δεν πέτυχε κάτι. Αντιθέτως, κόντρα στη ροή δέχθηκε και τρίτο τέρμα.

Δε μπορούσε να φανταστεί χειρότερο ξεκίνημα σε αυτή την προσπάθεια της για να βρεθεί στα τελικά του Euro 2024. Ευελπιστεί ότι τώρα θα δείξει ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο και κόντρα στο σαφώς πιο αδύναμο Λιχτενστάιν έχει την ευκαιρία να ρεφάρει, παίρνοντας την πρώτη της νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει επικρατήσει σε κανένα από τα επτά πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της (0-5-2). Τελευταία φορά που το έκανε ήταν τον Οκτώβριο του 2021 κόντρα και πάλι στο Λιχτενστάιν (4-0 εντος).

Εθνική Ισλανδίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Αλάνιασπορ), Ε. Όλαφσον (Μίντιλαντ), Π. Γκούναρσον (Βίκινγκ) – Αμυντικοί: Άαρον Γκούναρσον (Αλ Αράμπι), Χ. Μάγκνουσον (Παναθηναϊκός), Πάλσον (Ουάσινγκτον), Μπράνταρσον (Οντένσε), Σάμπσντεντ (Τβέντε), Κ. Όλαφσον (Κάλμαρ), Γκρέταρσον (Σλασκ), Θοράρινσον (ΟΦΗ) – Μέσοι: Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Τραούστασον (Νόρκεπινγκ), Σίγκουρντσον (Νόρκεπινγκ), Μπορστέισον (Λέουβεν), Άντερσον (Άαρχους), Γιοχάνεσον (Κοπεγχάγη), Χέλγκασον (Λέτσε), Μπόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Έλερτσον (Βενέτσια), Χάραλντσον (Κοπεγχάγη) – Επιθετικοί: Φινμπόγκασον (Λίνγκμπι), Α. Γκούντγιονσεν (Νόρκεπινγκ), Σ. Μάγκνουσον (Λίνγκμπι)

Ισλανδία Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Λιχτενστάιν – Ισλανδία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ