*5η αγωνιστική

*Οι τρεις τελευταίοι αγώνες τους έχουν λήξει 2-3 γκολ και N/G

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Προηγούμενο ματς: Η Γιοκοχάμα Μαρίνος έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Κονσαντόλε Σαπόρο, πραγματοποιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ογκασίβα στο όγδοο λεπτό, γλίτωσε πολλές φορές από ένα δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά δέχθηκε από τον Κομπαγιάσι στο 77’ μετά από λάθος του γκολκίπερ της! Και ουσιαστικά είχε μόνο μία μεγάλη φάση, έχοντας δοκάρι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος γνώρισε την πρώτη της ήττα στη σεζόν, με 2-0 εκτός έδρας από την Κονσαντόλε Σαπόρο, σε έναν αγώνα που όχι απλά ήταν απρόσμενο το αποτέλεσμα, το χειρότερο ήταν πώς η εμφάνιση της ήταν τραγική!

Και αυτή η ήττα είναι αρκετή για να την αφήσει λίγο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, ούσα στην έκτη θέση του, αλλά σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και μπορεί στο γήπεδό της να μην έχει χάσει στους δύο αγώνες που έχει παίξει ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά στον έναν έφερε ισοπαλία, την μοναδική άλλη γκέλα της μέχρι στιγμής.

Μοναδικός απών πλέον λόγω τραυματισμού είναι ο δεξιός εξτρέμ Μιγιάτσι.

Γιοκοχάμα Μαρίνος Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί under 2,5, 3/3 εντός έδρας

*Εχει 5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν, 2/3 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κασίμα Αντλερς έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Αβίσπα Φουκουόκα, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, χάνοντας δύο μεγάλες προς το τέλος η ίδια, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, παρόλο που έπαιξε με παίκτη λιγότερο σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της στο 53’.

Η Κασίμα Αντλερς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Αβίσπα Φουκουόκα, αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό, δεδομένου πώς έπαιζε με παίκτη λιγότερο σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, ενώ παραμένει αήττητη μακριά από την έδρα της, αν και έφερε ισοπαλία έπειτα από δύο νίκες στα πρώτα παιχνίδια της.

Το ξεκίνημα της στη σεζόν κρίνεται αρκετά καλό, από τη στιγμή που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Απουσιάζει ο τραυματίας γκολκίπερ Κβον Σουν-Τάε που δεν έχει παίξει φέτος, τιμωρημένος είναι ο μέσος Σανό.

Κασίμα Αντλερς Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5, 3/5 στη σεζόν, 2/3 εκτός έδρας

*Εχει 3/5 αγώνες με 2-3 γκολ, 2/3 εκτός έδρας

Γιοκοχάμα Μαρίνος-Κασίμα Αντλερς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ