*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πάντερμπορν – Ρέγκενσμπουργκ 3-0

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Χόλσταϊν Κίελ. Ο Καλισκάνερ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 45′, απάντησε ο Σκρζιμπσκι (45+4′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οβουσού (87′).

Δέκα ολόκληρες αγωνιστικές πέρασαν για να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης η Ρέγκενσμπουργκ (0-2-8) την προηγούμενη βδομάδα. Έχοντας σύμμαχο και την τύχη επέστρεψε με το “τρίποντο” από την έδρα της Χόλσταϊν Κίελ σκοράροντας λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης έχει την παράδοση με το μέρος της, καθώς πανηγύρισε τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες που υποδέχτηκε την Πάντερμπορν κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν (1-0, 1-0, 2-0, 3-0). “Θα έχουμε σίγουρα πολύ δύσκολο έργο, δεν πρέπει να αφήσουμε την Πάντερμπορν να πιάσει ρυθμό”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Σελιμπέγκοβιτς.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με το Μαγδεμβούργο.

Ακόμα περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα έχασε την προηγούμενη βδομάδα η Πάντερμπορν, πετώντας δύο βαθμούς στην έδρα του ανεβασμένου Μαγδεμβούργου. Ισορροπημένη σε γενικές γραμμές η μεταξύ τους αναμέτρηση, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι τερματοφύλακες καταγράφοντας από πέντε αποκρούσεις.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στο Νοέμβριο 2012 για να βρούμε την τελευταία φορά που σκόραρε στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ επικρατώντας, παράλληλα, με 2-0. “Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο κι έχει ψυχολογία. Προσεγγίζουμε την αναμέτρηση σαν να είναι τελικός”, υπογράμμισε ο προπονητής Κβάσνιοκ. Εξέτισαν κι επιστρέφουν Κόντε και Μουσλίγια.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ