*39η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ρέξαμ – Μπρόμλεϊ 2-1

ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρόμλεϊ έχασε 0-3 εντός έδρας από την Γιορκ, σε ένα παιχνίδι που όλα κρίθηκαν στο 44ο λεπτό, όταν υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της, χωρίς να έχει αναπληρωματικό στον πάγκο! Και δέχθηκε γκολ από το πέναλτι από τον Τζον-Λιούις, ενώ άλλα δύο τέρματα ήρθαν στο δεύτερο μισό του αγώνα, από τους Φάλοουφιλντ (66’), Τζέιμς (72’).

Η Μπρόμλεϊ ηττήθηκε με 0-3 εντός έδρας από την Γιορκ, χάνοντας ξανά έπειτα από τρεις αγώνες, αν και έχει μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Αλλά ήταν και η πρώτη ήττα στο γήπεδό της έπειτα από εννιά παιχνίδια που δεν είχε χάσει, στα οποία βέβαια είχε εφτά ισοπαλίες!

Συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πρώτης επτάδας, έπεσε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -8 συγκεκριμένα, από την ομάδα που είναι στην έβδομη και τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφς ανόδου.

Τιμωρημένος είναι ο τερματοφύλακας της Τσάρλς – Κουκ.

Μπρόμλεϊ Στατιστικά

*Εχει 9/10 παιχνίδια με 2-3 γκολ στους τελευταίους αγώνες της

*Εχει 11/20 G/G εντός έδρας, 10/19 στο πρωτάθλημα

*Εχει 11/20 under 2,5 εντός έδρας, 11/19 στο πρωτάθλημα

*Οι 11 από τους 19 εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα ήταν Χ στο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ρέξαμ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Σάουθεντ, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Αρνολντ στο 39ο λεπτό, σε έναν αγωνιστικό χώρο για τον οποίο έγινε αγώνας για να καθαριστεί και να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Η Ρέξαμ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σάουθεντ, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία, έστω και αν δεν μπήκαν πολλά γκολ σε αγώνα στο γήπεδό της, όπως συνηθίζει. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της στους εννιά τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, με τελευταία ήττα, από ομάδα του Championship, την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο κύπελλο Αγγλίας! Φυσικά παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και 25 αγωνιστικές, με 20 νίκες.

Είναι ακόμη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μοναδική που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αν και πλέον είναι σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την δεύτερη Νοτς Κάουντι, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Και έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Τραυματίες είναι ο γκολκίπερ Ντιμπλ, και οι αμυντικοί Χάιντεν, Χόσεναχ που μάλλον θα λείψουν και απόψε.

Ρέξαμ Στατιστικά

*Εχει 18/20 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 14/23 over 2,5 εκτός έδρας, 11/19 στο πρωτάθλημα

Μπρόμλεί-Ρέξαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ