*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, με το Ορλάντο να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες (2-1,1-2).

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Τίγκρες με σκορ 1-1, στα πλαίσια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κόρντοβα στο 21’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κάρα στο 90’.

Τη δεύτερή της νίκη μπροστά στο κοινό της θέλει να αποσπάσει, αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέτρια η εικόνα της μετά την πρεμιέρα, καθώς δείχνει πως έχει πολλές αστάθειες στο αμυντικό της κομμάτι, τις οποίες και πληρώνει βαθμολογικά. Θετικό το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα με συνέπεια μέχρι στιγμής στα περισσότερα παιχνίδια της, αν και αυτό δεν της έχει δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ορλάντο Σίτι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΛΟΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με σκορ 0-3, στα πλαίσια της του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Γουίλεϊ στο 5’ και το 0-2 ο Λουίζ Αραούχο στο 12’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίλεϊ με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 45+2’.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχει κάνει στη φετινή σεζόν. Μετράει τρεις σερί ήττες, στις οποίες βρήκε μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ παράλληλα φάνηκε να έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία και πλήρωσε με ευκολία. Φυσικά ήταν και το πρόγραμμά της αρκετά δύσκολο, με τις ομάδες που αντιμετώπισε να είναι δυνατότερες από εκείνη, αλλά θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ώστε να πάρει το πρώτο της τρίποντο.

Σάρλοτ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ορλάντο Σίτι – Σάρλοτ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ