* 25η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Στον 1ο γύρο (05/09): Βίσλα – Γκόρνικ 1-1

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Γιαγκελόνια. Ο Ποντόλσκι άνοιξε το σκορ για την Γκόρνικ στο 24’, ο Νενέ ισοφάρισε για την Γιαγκελόνια στο 27’ και ο Γκουάλ γύρισε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Έχει μπλέξει για τα καλά η ιστορική Γκόρνικ, με την ήττα στο Μπιάλιστοκ (3η στα 4 τελευταία ματς) έπεσε εντός επικίνδυνης ζώνης και στη διακοπή των εθνικών που ακολουθεί αναμένεται να αλλάξει προπονητή. Έχει δώσει τελεσίγραφο η διοίκηση, μόνο με μία πειστική νίκη επί της Βίσλα θα έχει ελπίδες παραμονής στον πάγκο της ο Γκάουλ.

Το Σάββατο μπήκε καλά στο ματς με την Γιαγκελόνια, απείλησε πριν προηγηθεί με vintage σουτ εκτός περιοχής από τον Ποντόλσκι. Η διαχείριση του προβαδίσματός της όμως ήταν προβληματική. Ισοφαρίστηκε με “οβίδα” από τα 25 μέτρα και πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ με απρόσεκτο μαρκάρισμα που απέφερε το πέναλτι. Φλύαρη η κατοχή της (65%) στο δεύτερο μέρος, δεν απείλησε παρά μόνο στις καθυστερήσεις.

Εξέτισε τιμωρία καρτών ο βασικός αμυντικός χαφ Μβοντό αδειάζοντας το απουσιολόγιο ενόψει Βίσλα.

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Βίτζεβ. Ο Βόλσκι άνοιξε το σκορ για τη Βίσλα στο 40’ και ο Σάντσες ισοφάρισε για τη Βίτζεβ στο 90+6’.

Έφτασε μία ανάσα από back to back εντός έδρας νίκες την Κυριακή, πλήρωσε όμως την παθητικότητα των τελευταίων λεπτών κι έχασε την ευκαιρία να πάει με το +9 από την επικίνδυνη ζώνη στο Ζάμπρζε.

Άχρωμο το ξεκίνημα του αγώνα με τη Βίτζεβ, απείλησαν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά η Βίσλα έκλεισε δυνατά το ημίχρονο και προειδοποίησε πριν ανοίξει το σκορ με ωραία συνεργασία των δημιουργικών πρωταγωνιστών της Σβοχ, Βόλσκι. Στο δεύτερο μέρος παραχώρησε την επιθετική πρωτοβουλία στη Βίτζεβ και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα μέχρι το περίεργο γκολ στις καθυστερήσεις.

Δίχως καταγεγραμμένες απουσίες ταξίδεψε στο Ζάμπρζε.

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 8/11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Γκόρνικ Ζάμπρζε – Βίσλα Πλοκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ