Προημιτελική φάση

*Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-4 εκτός έδρας, εναντίον της Ράνχαϊμ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο 37’ ο Πελεγκρίνο σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου. Στο 48’ ο Μβούκα το 0-2, στο 68’ ο Βέτλεσεν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 86’ ο Σέβολντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπόντο/Γκλιμτ δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη Ράνχαϊμ (0-4) εκτός έδρας, για το Κύπελλο και πήρε την πρόκριση. Πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2023, για την ομάδα του Κνούτσεν, αφού νωρίτερα ηττήθηκε από τη Λεχ Πόζναν με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ σε συνδυασμό με το 0-0 στο πρώτο ματς στη Νορβηγία. Ο Χέτιλ Κνούτσεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του νορβηγικού συλλόγου, ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2018. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Φετ, Βέτι, Σάλτνες.  

Μπόντο/Γκλιμτ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*3/5 ματς τελευταία έληξαν με No Goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 64’ ο Σβέντσεν σκόραρε για το 1-0 και στο 67’ ο Σάλβεσεν πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Βίκινγκ έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε της Ρόσενμποργκ (2-0) εντός έδρας στο Κύπελλο και έχει εκ νέου δύσκολο αντίπαλο στα προημιτελικά. Ήταν απογοητευτική την περσινή αγωνιστική περίοδο, έμεινε πολύ χαμηλά στην κατάταξη, ωστόσο, δεν κινδύνεψε ουσιαστικά με υποβιβασμό, καθώς η διαφορά της από την “ουρά” ήταν διψήφια. Μόλις 9 νίκες σε 30 αγωνιστικές, ήταν μια κακή συγκομιδή, ωστόσο, η διοίκηση κράτά στην τεχνική ηγεσία το δίδυμο των Όρσχαϊμ και Γένσεν. Ντεμπούτο για Σάλβεσεν, Γιάζμπεκ και Ντ’Αγκοστίνο.  

Βίκινγκ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ

*3/5 παιχνίδια έληξαν με No Goal

Μπόντο/Γκλιμτ – Βίκινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ