Πτωτικά ο άσος της Σάλκε, η Πρέμιερ Λιγκ παίρνει τον τζίρο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο το μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (03/03). Με παιχνίδια σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα και Λα Λίγκα μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην Μπουντεσλίγκα πάμε και τον αγώνα Σάλκε – Ντόρτμουντ, όπου υπάρχει πτώση στη νίκη των γηπεδούχων. Ο άσος είχε ξεκινήσει στο 5.25 και πλέον έχει κατέβει στο 3.80.

Με την Α’ Ιρλανδίας συνεχίζουμε και το ματς Σλίγκο Ρόβερς – Κορκ Σίτι. Το διπλό είναι σε καθοδική πορεία, καθώς από το 5.00 έχει αγγίξει τώρα το 3.60, δηλαδή έπεσε κατά 28%.

Περνάμε στο MLS τώρα για το παιχνίδι Ντι Σι Γιουνάιτεντ – Ορλάντο Σίτι, με έναν άσο να πέφτει. Ειδικότερα, αρχικά εντοπιζόταν στο 2.50 και τώρα πια έχει φτάσει στο 1.95.

Τζίροι στοιχήματος

Τον μεγαλύτερο τζίρο μέχρι τώρα συγκεντρώνει η Πρέμιερ Λιγκ. Βλέπουμε ότι η αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι έχει μαζέψει ως αυτή την ώρα 452.742 €. Το 71% περίπου έχει πέσει στο διπλό. 

Στη Σέριε Α πάμε και τον αγώνα Νάπολι – Λάτσιο, ο τζίρος του έχει πάει στα 121.143 €. Σχεδόν 54% εξ αυτών έχει πονταριστεί στον άσο.

Παρατηρούμε ότι στην Μπουντεσλίγκα το ματς Σάλκε – Ντόρτμουντ έχει τζίρο 118.852 €. Το περίπου 51% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:45.