*27η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι τέσσερις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Μονπελιέ – Αζαξιό 2-0

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΑΖΑΞΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Ρεμς. Δέχθηκε το γκολ στο 90’+5’.

Έμεινε άσφαιρη σε τρίτη διαδοχική έξοδο, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Ρεμς στο φινάλε του αγώνα. Είχε παθητική στάση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε σοβαρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο πέρασε δύσκολες στιγμές, η εστία της πολιορκήθηκε, επιθετικά φάνηκε ελάχιστα και λύγισε με γκολ στην εκπνοή του αγώνα.

Επιστροφή στις ήττες για την Αζαξιό, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 κόντρα στην Τρουά, έφτασε τις οκτώ ήττες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (2-0-8), παρέμεινε στην τελευταία τετράδα, στο -1 από την παραμονή. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση της Ligue 1 με 20 γκολ ενεργητικό. Έχει, επίσης, την δεύτερη χειρότερη έδρα της Ligue 1, ηττήθηκε στα 8/12 φετινά ματς στο “Φρανσουά Κοτί” (3-1-8). Παραμένουν τραυματίες οι χαφ Μαρσετί, Μανγκανί, νέες απουσίες ο μπακ Αλφόνς και ο εξτρέμ Αμουμά.

ΑΖΑΞΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 7/8 πρόσφατα παιχνίδια.

*Έμεινε άσφαιρη στα 6/8 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-0 κόντρα στην Ανζέ. Προηγήθηκε με τον Καζρί στο 2’, έκανε το 2-0 με τον Σαβανιέ στο 25’, το 3-0 πέτυχε ο Μαουασά στο 45’. Ο Σαβανιέ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 51’ και ο Γουαχί διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73’. Η Ανζέ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο απ’ το 57’.

Στην καλύτερή της φετινή στιγμή, αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα την περασμένη εβδομάδα, συντρίβοντας με 5-0 την ουραγό Ανζέ. Εξαιρετική εμφάνιση, από τις πιο γεμάτες στη σεζόν, έστησε… πάρτι απ’ το ξεκίνημα, “καθάρισε” την υπόθεση νίκη απ’ το ημίχρονο (3-0). Δεν άφησε το πόδι απ’ το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος, σκόραρε ακόμη δύο φορές, ενώ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 4-0.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μονπελιέ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με τη Λανς, επέκτεινε το αήττητο στις τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), ανέβηκε στην 13η θέση και στους 30 βαθμούς, ξεφεύγοντας οκτώ πόντους από την τελευταία τετράδα. Νίκησε στις 3/5 πρόσφατες εξόδους της, σε όλες τις νίκες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Εστέβ και ο χαφ Λερουά.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 3/5 τελευταία ματς.

Αζαξιό – Μονπελιέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ